Herkese merhaba,
Dün 35+3te kontrol randevum vardı nstde hafif sancı çıkmış doktor da serum verelim tekrar nst bakalım dedi serum takıldı sonra tekrar nst çekildi sancı daha az çıktı zaten bisey hissetmiyordum fakat sonrasında açıklığına bakacağız dediler acildeydim doktorumun mesaisi bitmişti acile gönderdi o yüzden. Muayene yapan hemşireye ilişkide bile zorlandığımı henüz ilk defa muayene olacağımı belirttim. Tam tanı konulmuş bir vajinismus tanısı yok ama başlangıç aşaması gibi bir durum benimki ilişkide bile sürekli eşime dur, yavaş bekle vs gibi kelimeler kullanıyorum. Hemşire o kadar sertti ki yani gerçekten dayanamadım aşırı sert davrandı nefes almama vermeme fırsat bile vermedi sedyede yapamadı çatalda bakalım dedi orada da yine bacaklarımı bile yerleştirmeden doğru düzgün hemen zorladı o an anladım ki gerçekten kadın kadının düşmanı cümlesi doğru. Ağladım resmen hayatımda ilk defa acıdan. Neden bu kadar nefret eder gibi hareket ediliyor ki? Eve gelince farkettim ki alt tarafta hafif bir yara oluşmuş biraz daha zorlansaydı yırtılırdı yani o derece sürekli kanıyor her lavaboda.
O muayeneden sonra ben normal doğum yapacakmışım gibi hissediyorum aşırı korkuyorum. Tavsiyeniz nelerdir?
Burada kimseyi korkutmak değil amacım sadece sürekli böyle mi oluyor mesela hepsinde? Nasıl asacagim nasıl doğum yapacağım bilemiyorum.. 🥹