derryaaneva UmutluYasam ben muayneye gitmistim dokdorum ikili test yapabiliriz istersen zamanı gelmiş dedi bende olur dedim o şekilde yaptı
1_2_3_4 UmutluYasam doktor söylüyor hangi haftalar da yapılması gerektiğini devlet tavsiye ederim özel pahalı malum fiyatlar
almila1723 yeliz1923 evet kanla bakılıyor. Özele takipliyseniz ikili tarama testini devlette yaptırabilirsiniz ben o şekilde yapmıştım. Sonuçlar 3 haftda çıkıyor sonucu da devlet hastanesinden almanız gerekiyor
derryaaneva yeliz1923 evet kan alıyorlar kan sonucuna göre risk oranını söylüyor çok şükür bende iyi çıkmıştı
UmutluYasam almila1723 devlette olduğu için mi 3 haftada çıktı sonuçlar yoksa normaldede bu kadar uzun mu
UmutluYasam 1_2_3_4 özelde gidiyorum doktora bir kaybım olduğu için doktor seçerek gittim ne kadar acaba fiyatlar hiç bilmiyorum. Doktorum 10 gün içinde gel fetal mi ikili mi karar verirsin dedi bende ikiliye karar verdim fetal daha yüksek fiyatlar çıkartıyor
almila1723 UmutluYasam valla onu bende bilmiyorum. Ama zaten o haftalarda doktorumuza ayda bir kontrole gidiyoruz ya o tarih gelene kdr oda çıkmış oluyor
almila1723 UmutluYasam evet fetal dna 2025 yılında 15 bin demişlerdi bana . İkili taramayıda devlette yaptırın ne gerek var . Zaten detaylı usg ye de bi 6-7 bin para gidiyor(özelde).
1_2_3_4 UmutluYasam yani aynı işlem olduğu için devlette ücretsiz diye dedim maddi durumunuz var ise özel de olabilir ama ben yaptırmadım üç çocuğumda da
UmutluYasam almila1723 mantıklı aslında yarına randevum var ben yine bir fiyat alayım uymazsa devlete giderim daha iyi olur