bmkl duygukiloken Benim kahverengi akıntı şeklinde olmuştu toplasam bir damla bile etmezdi ama kişiden kişiye değişebilir
esmacuk duygukiloken benim neredeyse avuç içi kadar kahverengi akıntım oldu hamile olduğumu da öğrenmiştim doktora gittiğimde herhangi bir kanama alanı yok zaten biz kahverengiden değil kırmızı kandan korkarız dedi
duygukiloken bmkl peki devamı gelir mi yani normal olan bir kere gelmesi ve bidaha leke gelmemesi mi tekrar bi akıntı gelirse yerleşme değil adet olabilir mi
bmkl duygukiloken Şöyle, ben adet olacağımda önden bi kahverengi akıntı gelip sonrasında kırmızıya dönerdi aynı gün içinde ama bu kez iki gün kahverengi akıntı geldi kırmızıya dönmedi. Sonrasında bi de 6. haftada oldu kahverengi akıntım o da bir kere.
yeniuyemiz duygukiloken gelebilir benim bi kaç defa kahverengi lekelenmem olmuştu ama hepsi peçeteye gelmişti arada da biraz pembelik vardı ilkinde sonrasında 7.haftaya kadar nadiren peçeteye kahverengi lekelenme oldu
duygukiloken bmkl inşallah gebeliktir çok umutlandım akıntıyı görünce bir an üzüldüm ped koydum eğer tekrar gelirse akıntı görebileyim diye umarım dediğiniz gibi benimde öyle olur
duygukiloken esmacuk ya benimde pembe kahverengi arası bişey henüz kırmızıya dönen bi akıntım yok kasık ağrım gibi adet belirtileri henüz yok sonradan dönmez ise kırmızıya tabi