iamalpat ya aslında çevremdeki herkes iyi bir hamilelik geçirdiğimi söylüyor bulantı açısından koku hassasiyeti yaşamadım kusma olmadı bulantımı da prilamla kontrol altına aldım. Ama canımın hiçbir şey çekmemesi buna rağmen açlıkla gelen o aylardır bi şey yememiş hissi ağzımda sürekli ağır antibiyotik kullanmışım gibi ilaç tadı çok kötüüüü yani yeni yeni canım dondurma çekiyor. Ve ben psikolojik olarak da çok etkilendim asla mutlu hissedemedim tatlış bi hamile olacağıma işte bakışlarımdan bile arkadaşlarım uzaklaştı düşünün 🥹 herkesin bedeni farklı ve sanırm bi doğrusu yoktur ama hamileler için zararlı olmadığı söylenen ve reçete edilen bulantı ilacına karşı önyargılı olma (gerçi kullandığını yazmışsın da zaten) demek istediğim çoğu zaman yok çekin çileyi ama ilaç kullanmayın olayı görüyorım yani doktorlar günde dört tane bile kullanabilirsiniz diyor neden işkence yapalım ki kendimize? beni biraz onç rahatlattı sadece bi iki gün ikş tane attığım oldu genelde bş tane idare etti ama etmeseydi dört tane de kullanırdım. sonra yorgunluğa rağmen riskiniz yoksa hava alıp hafi yürüyüş yine iyi geliyor ama onun dışında çalışmıyorsanız geç uyanmak çok işe yarıyor bulantının en kötü hâlini atlatıyorsun. bir de canın asla istemese de sık yemek kesinlikle iyi geliyor