Mege_Adanisa Kızlar en başından beri ağrılarla geçirdiğim bi gebeliğim var zar zor 35 haftayı buldum akşam üstünden beri geçmeyen bir karın ağrım var sizce bu normal mi mahf oldum sabah hastaneye gideceğim nasipse
Hepimizinsorunlarivar13_ Mege_Adanisa normal değil bence bende sizinle aynı hafta gündeyim öyle belirti yok doktorunuza danışın
Gencbirannis Mege_Adanisa benim de aynı dünden beri kanama geliyot doktorum normal dedi nişan da olabilir dedi ama ağrım çok yarın acilden giriş yapacağım ben de
esrakartal1 Mege_Adanisa bence mümkünse sabahı beklemeyin nstye girebileceğiniz bir hastaneye gidin. ben de 35+4’teyim henüz şiddetli ağrı hissetmedim ama hafif hafif oldu. Nstde sancı çıkmadı.
Mege_Adanisa Gencbirannis ah kıyamam ben de şimdi acile gideceğim ama olduğum şehir küçük olduğundan kadın doğumcu yok pek umursamıyorlar bakçam ilgilenmeseler gittiğim özele gitçem
Gencbirannis esrakartal1 oğlum olduğu için tek başıma gidemiyorum canım ayakta zor duruyorum yanımda birinin olması lazım koluna girerek destek alıyorum da o yuzden :(
Mege_Adanisa esrakartal1 gittim canım nst çekildi hafif sancılarım çıktı sabah tekrar doktora gideceğim serum verdiler ama hala karnım ağrıyor bakalım sabah ne diyecek doktor 😥