Kubra381 Deletedmom_878 gün aşırı mutlaka oldu bakalım nasip artık cumartesi test almayı düşünüyorum adet olmazsam Test almadım bilerek durduk yere yapmayım diye
Deletedmom_878 Kubra381 19. Gün yumurtlama olduğunu düşünüyorum dedin ya canım döngüne göre erken olmuş gibi duruyor dedim iyi yani
Kubra381 Deletedmom_878 yok canım eğer 19.gğn yumurtlama olduysa döllenme olduysa geç döllenme oluyor Döngülerim düzensiz hep
Cimcime30 Deletedmom_878 doktorların demesıne göre her ay yumurtlama olmuyormuş cnm öyle de dıyen var yarın Nıye gıdıceksın
Deletedmom_878 Cimcime30 canım gebelik düşündüğümü değerlerime bakmasını söylücem yapwrsa bide ben hiç hormon testi yaptırmadım bakarsa bakalım.ilk defa yaptım ovülasyon oda kafam çok karıştı
Cimcime30 Deletedmom_878 aa Evt yaptır yaptır onlar ılk bastanyaptırdım ben 20 ayım bıttı aşılama başladım bende yumurta buyutmedeyım üç gündür ıgnevruyorum yarın gıdıcem doktora
Deletedmom_878 Cimcime30 değerlerime baktırmıştım ekimde vitaminler kan felan normaldi ama hiç hormon testi yaptırmadım bakalım canım seninde hayırlısı olur inşallah tez zamanda bu mübarek ayda bebişlerimiz olur