Deletedmom_878 Kızlar ben geçen ay ovülasyon testi yaptım çok koyu ilerledi ama tam pik göremedim 36 günde regl oldum bu kadar uzun sürmezdi döngüm 30 Max 36 arası değişiyor sizler pik gördükten kaç gün sonra regl oluyorsunuz ?
kvsronlerr Deletedmom_878 ben 26 günde bir oluyordum genelde 13.gün pik oluyor diğer 13. gün sonunda regl oluyordum
Deletedmom_878 melike__41 evet öyle de geç pik görenler de aynı mı diye merak ettim canım.mesela ben 36 günde oldum ya 21. 22. günde de pik görememiştim
Kubra381 Deletedmom_878 benm adetlerim düsensiz ama bende yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyor diye biliyorum
Kubra381 Deletedmom_878 ben beklemedeyim bugün döngünün 34.günündeyim Biraz daha bekleyip adet olmazsam test yaparım ama bu ay da yok gibi ya
Deletedmom_878 Kubra381 ilaç kullandın mı bu ay canım inşallah olur düşünme öyle bende cumaya randevu aldım bakalım
Kubra381 Deletedmom_878 evet ilaç kullandım canım Git git doktor kontörlünde ilerle daha iyi olur Bide vitaminlerin falan düşük mü demir d vitamini b 12 falan tiroid mutlaka baktır
Kubra381 Deletedmom_878 yok kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum ben çok strese giriyorum ovülasyon testiyle zaten Pco olduğu içinde anlamıyorum bişey testten