papatyakokulugece begoo doktor bana bi hava verdi biri flixamir bide ronkotol birinde seyreltme var hangisi acaba biliyor musun 2 yas 2 aylık çocuk biri serumla seyreltiliyo kaça kaç verilecek hangisi
aprilbaby begoo konudan bağımsız bende bir şey sorsam magnezyum ne önerirsiniz bacak ağrısından uyuyamıyorum iki farklı kullanıyorum ama ikisi de iyi gelmedi önereceğiniz var mıdır ?
begoo papatyakokulugece ronkotoldür diye düşünüyorum flixamirde seyreltme olmaz genelde dr unuza göre değişebilir ama yanıltmış olmuyum yine de
3kedili2bebekli papatyakokulugece diğerini ilk defa duydum ama rontokol seyreltiliyor ondan eminim oğluma sık sık kullanıyoruz
hllvrl papatyakokulugece rontokol sulandırılarak verilir çocuklara. Ben de hemşireyim hep sulandırarak kullanırız
papatyakokulugece begoo Bende mirabalance diye bi damla var açtım iki üç kez kullandım bozulmuş mudur bes ay falan oldu açalı
ozdemirayca 2cc ronkotol 2 cc serum fizy. İle seyreltilir bebeklerde ve çocuklarda çarpıntı yapabilir seyreltme sebebi bu yüzden :)