ozlemmaksu Detaylı ultrason yaptıran ve kacinci haftada yaptınız nasıl geçiyor kaç dk sürüyor nerde ve hangi şehirde yaptırdınız
burcuo ozlemmaksu Ben yarın gideceğim 🥹 20.haftada doktor tavsiyesiyle gidiyorum, ama normalde 22 en ideal zaman. İstanbul’da gideceğim Recep Has’a. Ortalama yarım saat 40 dk falan sürüyor
Aleynaaaag ozlemmaksu bende 22 ve 25.haftalar da yaptırdım doktorum 2 kez çağırdı kontrol amaçlı çok şükür iyi geçti eğer bebekte bir sıkıntı yoksa 20-30 dakika arası sürüyor ama Allah korusun bebekte ciddi problemler var ise bu süre uzayabiliyor yani tamamen gittiğin doktora bağlı bu durum
beyzaygun Ben 21.haftada gittim yaklaşım 20dk falan sürdü diye hatırlıyorum iki sene önce 1200 yapmıştık şimdi düşünemiyorum bile 🥲Ben şanlıurfada yaptırmışım bu bebeğimde allah kısmet ederse antepte yapıcam
dgngr ozlemmaksu Uşak devlette perinatoloji bölümünde 19+4 te yaptırdım Yazı yazdırıp imzalatıyolar, sorular soruyolar, normal ultrason oluyo anlatıyo, 45 dakika civarı oluyo. Bu kadar
yildiz93 rosee01 hayır 12. Haftada ikili tarama yapılıyor 20. Haftaya doğru detaylı ultrason çekilecek