Fatmaa_mehmett Benim karnimda bı büyük bı küçük o gazdan diye düşünüyorum ve yediğimiz yemeklerin bizi sisirmesine bağlı.hareketlere gelince de benim 18+6 oldu bende hala hissetmiyorum bazen bi kıpırtı oluyor ama bağırsak hareketi gibi de.ve bu üçüncü gebeliğim 😊🙃
beautiful_ Fatmaa_mehmett siz benden daha tedirgin olursunuz o zaman ama insan elinde olmadan tedirgin oluyor
nurellaaa__ beautiful_ içini ferah tut kötü düşünme ben 2. Gebeliğimi 17. hafta gibi minik bir hareket ile hissettim ama 3. Gebeliğim de 21 haftaya kadar zor hissettim bebeği erkenden hissetmem gerekiyor gibi sartlama kendini
beautiful_ ikiprensesannesi___ ne bileyim herkes deyince bende kendimi kötü hissettim kuzum inşaAllah herşey güzel olacak ama akşam sağ tarafımda sert birşey geldi hafif de olsa canımı yaktı belki bebişti 🌸
beautiful_ bsrbrkysr184_ dediğin gibidir belki de aşk inşaAllah artık daha çok iyi hissederim sağlıkla gelir miniklerimiz 🌸
bsrbrkysr184_ beautiful_ öyledir inşallah artık zaten tekmeleri hissedeceksin inşallah pat pat vuracak 😅
beautiful_ twobabymomm Benim de öyle belki yemeklerden dolayı oluyor ve bugün akşam sert bir şey sağ tarafıma geldi hafif de olsa canımı yaktı belki de o benim miniğimdi 🌸
beautiful_ mervekalkann benim ilk gebeliğimde baya geç çıktı bu daha erken çıktı karşıdan bakan gebe diyordu hatta ama 2 gündür bir küçük bir büyük oluyordu ondan tedirgin oldum inşaAllah sizde bebeğinizi sağlık ve sıhhat ile kucağınıza alırsınız 💞
mervekalkann beautiful_ demek ki ilk gebelik olduğu için benim de henüz çıkmadı karnım 20 li haftalarda olmama rağmen iyi bari rahatladım. Amin sağlıkla kucaklarımıza alalım 🧿 🙏
beautiful_ eslem2121 inşaAllah aşk ama akşam sert birşeyin sağ tarafıma geldiğini o tarafın biraz daha yüksek olduğunu hissettim hafif de olsa canımı yaktı 🤭
annekiz6141 beautiful_ kız nolcek bisey olmaz bende şimdi 21 haftalardayim bu haftalarda fazla oynamıyorlar bende uyurken hemen karnimin altına avcumun içi içine baskı yapıyorum atıyor tekmeyi 😄😄😄😂😂 bişey olcagini sanmıyorum doktor bile cinsiyeti gorucem diye kaç kes pat pat ses yaptı karnimda 😂
nurellaaa__ beautiful_ buradaki hassas içerikler etkilemiş olabilir bence onları engele ben öyle yaptım onlarla beraber çok üzüldüm sonradan hep kendimde birşeyler aramaya başladım o yüzden bence okuma onları 😊
beautiful_ damlasv malesef bende ondan korkar oldum bir kuzenim 3 aylıkken birden kalbi durup öldü dediler buda aynı bilmiyorum Rabb’im inşirah ferahlığı versin ❤️
dilosunuz beautiful_ bende öyleydim canım bazen geçte hissediliyous benimde ikinci bebek 20 haftadayiz daha dün hissettim korkma Allah kimseyi korktuguna ugratmasin 🙏🌸