elifelifelif Sanirim artik 26 litre satilmiyor 16 litresi satiliyor korbellin. Ama kullanan varsa memnunmusunuz kizlar 26 litreden. Yoksa gerek yok küçüğüde is görür mü dersiniz? Bide 26 litre olana normal poset takilir mi acaba kucuk mu gelirki
Bahar54 elifelifelif biz kullaniyoruz sanirim 16 tl tam emin degilim ama cok memnunuz. Ozellikle ek gida doneminde agir koku oluyor hic disari vermiyor.
OmurDerman Gebeyimm evet ben de o yüzden almak istedim ama bir iki arkadaşım hiç kullanmadığını söyledi 🤷🏻♀️ artık kokunun şiddetine göre alıcaz bi tane 😂
Azizeakn Tuvalet eğitimi verene kadar kullandım bebeklikten itibaren kesinlikle koku vermiyor ve cok memnun kalmıstım.Kendi posetleri biraz pahalı ve cabuk bitiyor normal market posetide takılabiliyor ben son zamanlarda öyle yapıyordum.
Bahar54 elifelifelif hayir kendi posetleri oluyor ona gore bi mekanizmasi var. Posetleri ayri olarak da satilabiliyor.
Ersozburcin Bende aldım g etrafımda herkez yazın doğacak mutlaka edin dedi. Poşetleri ayrıca satılıyor biraz pahalı gibi ama normal poşet zorda olsa takılıyormuş arkadaşım öyle sölemişti.
Azizeakn Arkadaslar ben bu ürünü 6 yıl önce ebebekten aldım daha yeni cıkmıstı ben 2 yıl kullandım koku vermiyor asla ve normal posette takılıyor zorda takılmıyor gayet kolay çöp kovasına takarmıs gibi benim aldıgımda tek bir model vardı büyük baya muhtemelen büyük olandır.Belki artık kücük te cıkartmıslardır onu bilmiyorum.Hatta suan tekrardan kullanıcam bebek dogunca insallah.Bu arada bende usun süre kendi posetini kullandım hem cabuk bitiyor hemde pahalı sonra dedimki niye normal posette olmasın ve oldu.Kendi posetinin en büyük artısı alttan bi mekanızması var 2 3 bezde olsa hemen ordan kesip ucunu tekrar baglıyosun bezleri atabiliyorsun normal posrtte ise normal cöp kovasından değiştirir gibi değistiriyosun
denizcik Memnun kalan da var koku sızdırıyor diyen de. Yaz bebeği olacak, kararsız kaldım alsam mı diye 🙈