meri2 Ben kullanıyorum da sağlık ocağındaki doktor sinüslerim olduğu için ve kulak ağrım olduğu için yazdıda bir yandan korkuyorumda bebeğe birşey olur diye ama 2 kere tekrarlayarak zarar verirse kullanmayayım dedim doktora hayır bir zararı olmaz dedi
cadii meri2 bende ikizlere hamileyim kullandım çok kötü grip olmuştum doktor verdi herhangi bir sıkıntıda yok
minimi25 meri2 2 kutu augmentin kullandım 20. haftada ve 24. haftada . bol su için mutlaka . gecmeyen grip vardı ondan dolayı kullanmak zorunda kaldım
meri2 cadii işte bende öyleyim baş ağrım geçmiyor gribim geçmiyor kulak ağrım geçmiyor halen rahatlamış değilim
psaahh Ben de kullandım çok fena soğuk almıştım kanda enfeksiyon da çıkmıştı 4 ayrı doktora sordum hem de hepsi kullan demişti
elifsll Kanal tedavisi yapılması gereken dişime dolgu yapıldı ciddi enfeksiyon oluştu. 21. Haftaya girdim mecbur kullanıyorum. Kadın doğumcumun yönlendirdiği dişçim verdi sorun olmaz dedi. İnşallah olmaz çekiniyorum bende.
buketdeniz19 meri2 boğazım şiştiğinde kadın doğum doktorum bana da yazmıştı bir sorun görse yazmazdı bence canım
inciminci meri2 ben kullandım çok kötü diş ağrım olmuştu günlerce yatmamıştım bir kutu parol bir kutu agumentin içmiştim
caglademr 3 kutu kullandım her hangi bi sıkıntısı yok olsa vermezler doğum yaptım bebeğim gayet saglıklı 7 aylık 1 kere hastalandı çok şükür🤪