Kbrasuer Kızlar bebek banyo küveti nerden aldınız plastık ürün ama 100 tl 200 tl ya 🙄 alt tarafı plastık ürüne o kadar para vermek sacma deyilmi
Sibelemre Kbrasuer ben normal bi dükkandan naylon eşya satılan yerden aldim yani 75 liraya set herşeyi var içinde
Yasemincifci Kbrasuer hepsi buradadan aldım ben canım set şekilinde indirimde 64 tl ye lağzımlığıda var
Kbrasuer Sibelemre bi milyonculara baktım temizlik satan yere tek tek ama iyi deyil bi yerde buldum tek burda
Esraesra06 Kbrasuer ben babymallden aldım ankaradayım ama bimde a101de daha uyguna geliyor denk getirebilirsen oralardan da alabilirsin
Ayse1 Kbrasuer doktorlar bebek için onları kullanmanın uygun olmadığı söylüyor .filenin üstündeyken üşüyorlarmış o yüzden ağlıyorlarmış .bebeğin küvetin içinde olması gerekiyormuş
Gulayse0233 Ayse1 fileyi kullanmak zorunda degiliz canım . Havlu ya da ince bezle küvetin zemininde de yikayabiliriz babamiz tutarken😍 . Bir de sık yıkanan bebeklerin gelisimleri iyi ilerliyormuş☝
Esraesra06 Kbrasuer o zaman internetten sipariş verebilsin canım hepsi buradada falan uyguna bulabilirsin belki hemen de geliyor
Kbrasuer Sibelemre ben tek bi yerde buldum o yüzden almadım filesi filan yok tek kuveti var 30 tl demişti
B-P-R Kbrasuer benimde Eksik Olarak Bi O Kaldı Gerçekten Çok Pahalı İnternette de Guvenemiyorum Bilmiyorum Ya Bakalm Nerden Alicam