Sm11 Hsgden sonra kasık ağrısı, yaşayan var mı özellikle tek taraflı 🤧 5 gün oldu hala kasık ağrım var yumurtlama döneminde çekildim bir de
meryys Sm11 Bende yumurta döneminde çektirdim biraz ağrım vardı ama çok uzun sürmedi ağrı kesici vermişti doktorumda
Sm11 Ne kadar sürdü tahmini 1 haftayı buldu mu doktor sol tüpü açmak için iki kere ilaç vermiş bana meryys
Buse67 Benim hiç ağrım olmadı canım anesteziden uyandıktan sonra sadece 10 dk çook hafif yeni adet olmuş gibi bir sızı oldu ve geçti
Hana20 Benim 2 gün filan ağrımıştı. Doktor bana enfeksiyon önleyici bir hap vermişti sana da verdi mi?
meryys Sm11 2,3 gun ara ara. 1 hafta sürmemişti, antibiyotik verdiyse onu kullanın, benim rahim şekline bakmak için çekildi gebelik kayıpları vardı kalpleri durdu 3 bebisimizin
meryys Sm11 İlk kızımızı 12 haftalık kaybettik büyük ihtimal bebek hastadir dediler de fetal dna vermiştik 11. Haftada o sonucu kürtaj sonrası çıktı kızımız sağlıklıymıs. Sonra trombofili paneli ve afas antikorlarina baktırdık. MTHFR677 ve pai 4g5g geldi pıhtılaşmada. Bu genler önemsiz dediler. Tekrar hamile kaldım tedbir amaçlı ecopirin hap kullandım 10 haftalık ikizlerimizin de kalbi durdu. Eşimle karyotip analizi yaptırdık bir problem yok. Romatolojiye gittik ana antikor ve lupus bakildi bir problem yok. Rahim filmi de son asamaydi artık ondada bir şey çıkmadı rahmim hafif kalp şeklindeymis ama problem olmaz dediler. Romatoloji doktoru da perinatoloji doktoru da bu saatten sonra hap ve igne birlikte kullanman lazım dediler. Şimdiden aspirin başladık hamile kalınca iğne verecekler. Çoğu doktora göre pıhtılaşma yok
Sm11 meryys çok üzüldüm başınız sağ olsun… Muhtemelen doktor riske atmak istememiştir o yüzden baslamıstır benim doktorum riske atmayacağım hamile kaldığın an baslayacağım demişti artıl gerisi nasibimiz ve kısmetimiz…
meryys Sm11 Çok teşekkür ederim sizinde başınız sağ olsun 🙏🫂 size sebep söylediler mi kaçıncı haftada oldu sizin kayıplar
Sm11 meryys benim kayıplarım 7-8 hafta civarı oldu ikiside ikisinde de aynı sekilde kanama alanları oldu kanamam oldu aynı haftalarda doktor rahmimin üst kısmının biraz dar olduğunu söyledi bende ondan süpheleniyorum :(