umay30 Kızlar ultrasondan anlayan deneyimli biriniz varsa bakar mısınız? Kesemde yolk kesesi var mı ? Doktor ekstra o var demedi sadece her şey yolunda dedi.
superstar_00 umay30 Böyle şeyleri kafanıza takmayın doktorun her şey yolunda demiş aksi durum olsaydı söylerdi.
bmkl umay30 Sol üstte üç çizgi var ordan resim yükleye basın sonra yükleyin ve kopyalayıp buraya yapıştırın
umay30 bmkl O zaman 5+4 tü 🥹 şimdi 7+ 4 olduk. Perşembe var randevumuz sadece elimde bu görsel var , kafama takıldı kese normal mi diye 😅
umay30 bmkl Ayy yakınız maşallah 💕 sağlıkla gelsinler inşallah 🥹🥹 ben daha kalp atışı için gitmedim persembe inşallah duyarım dimi 😅
umay30 bmkl Doktorum bana rahmin geride anca öne gelir diye aslında geçe randevu verdi , ama ben dayanamadım başka doktora gidicem 😅 şu anda iyi gidiyoruz aslında progestan falan kullanıyorum ben , inşallah bebisim iyidir 🥰
bmkl umay30 haftada kalp atışı duymaya gitmiştim duyamadım çok stres oldum progestan kullandım şükür bir hafta sonra duydum şükür ☺️ Kendini strese sokma rahat ol inşallah duyarsın ve her şey yolundadir ❤️