Sezei bmkl bizde bugün tam 5+6 olduk ama inanın heryerim ağrıyor yatmak istiyorum sürekli yani o kadar halsiz ve bitkinim ki yapmak isteyip yapamamak çok kötü birşey
mervekalkann bmkl en zor zamanlar 14. Haftaya kadar böyleydim enerjim hiç yoktu o zamana kadar tansiyonum düşüyordu kasıklarım ağrıyordu bulantılarım ikinci trimestera girmemle azalmıştı şuan enerji tavan 20+3 üz. Kolaylıklar dilerim.
gurbete1anne Ben de öyleydim neredeyse gün içerisinde hep yorgun ve halsiz kendimi hasta hissediyordum 12 haftalık neredeyse hala öyleyim
bulut_cm Haftadayım al benden de o kadar eskiden sabahtan akşama oturmak bilmeden koşturan ben şimdi banyo yapmak bile zor geliyo ☹️
mutlubalik Evet ilk tremister böyle geçiyor. 12-13 haftadan itibaren hamileliğin balayı dönemine giriyorsunuz. Daha enerjik hissetmeye başlıyorsunuz iştahınız açılıyor. Son aylar da da biraz bel sırt ağrıları bacak kalça krampları eşlik ediyor 🥲
bmkl mutlubalik İnşallah yarabbi o döneme hayırlısıyla bi gelebilseydim 🙏🏻😂 Son aylarda zor ama şu an yakın geleceği düşünmek istiyorum 🥹
ayzey1 Aynıyım 7. Haftamdayim hep uyumak istiyorum halsizim iş yapasim yok sürekli bir üşüme hali duşa bile giremiyorum usumekten bulantida cabası
esraakurek ayzey1 aslında kanım biraz düşüm çıkmıştı sağlık ocağı kan ilacı başlattı Ferittin düşünmüş ilerleyen günlerde daha çok düşer dedi belki ondan üşüyorumdur
dlrsbz 6 haftalığım asla yerimden kalkamıyorum heryerim ağrıyor hiç bir şey gelmiyor içimden aşırı derecede modum düşüyor :( ne zaman geçicek bu