Gencbirannis Kızlar dün kontrolde doktor herşey normal demişti antibiyotik kullandım sancı giderici kullandım 1 saat uzanayım dedim bir akıntı geldi lavaboya gittim kan gelmiş yaa napayım anlamadım ki nişan mı değil mi neyle ilgili anlamadım
eeminess Gencbirannis ne ile ilgili olduğunu hastaneye gitmeden bilemezsiniz geç olmadan gidip muayene olmanızı tavsiye ederim
nrybysk Gencbirannis 32 hafta bende de kahverengi kanama var dün gece geldi gittim sorun yok dedi bugün yine geldi şimdi 2 saattir yok ben de akşam acile gideceğim 🥹
nurellaaa__ Gencbirannis ben daha önce hiç yaşamadım ama bu kadar sabırlı olmanız beni şaşırttı açıkçası sonuçta basit bir şey değil hemen git görün doktora
Gencbirannis eeminess eşim de geceye gidiyor bugün acile gidelim desem inşallah yetişebiliriz kafam çok karışık dün kanama görünce gittim ama herşey normal çıktı anlamadım bugünkü daha fazla geldi (doktor 1 pedi dolduracak kadar olursa gel falan demişti ama bilmiyorum yaa)
eeminess Gencbirannis sancı durumunuz ve kanamanız ne durumda bilmiyorum ama eşinizle görüşüp gidin bence doğum başlamış olabilir haftanız da müsait
Gencbirannis Tam altta sancı hissediyorum böyle vajina kısmında o sancıyla beraber geldi kanama açılma mı degil mi bilemedim
Gencbirannis nrybysk ya bilmiyorum ama nedense nişan gibi geliyor bana birbirimizi bilgilendirelim içim bi değişik:(
nrybysk Gencbirannis senin haftan daha iyi benimki çok küçük ya😞 aklıma benim de o geldi inşallah değildir
Gencbirannis nrybysk doktorumu aradım canım ı da dedi dünki sana söylediklerimi uygula bardaktan boşalırcasına suyun gelirse zaten doğum başlamıştır dedi haftamı sordu söyledim nişan olabilir mi diye evet olabilir dedi zaten gelmek isterse ciğerleri artık geliştiği için problem olmaz dedi ama pek tatmin olamadım ne biliyim ya sezaryenliyim ya ondan
Gencbirannis eminaas ya acaba acile gisem mi gitmesem mi bilmiyorum doktoru aradım bunlar normal falan dedi nişan da gelmiş olabilir dedi doğum başlarsa alırız dedi ama bilmiyorum yaa
Gencbirannis nrybysk yok canım gidicem bilmiyorum ama doğum sancısı gibi geliyor bana ağrım da bi tık fazla adet ağrısı gibi
nrybysk Gencbirannis nişan olduğunu düşünme hemen bir muayene olalım önce kötü şeyler düşünme belki de hiç düşündüğün gibi değildir haber ver bana da