elaclskn Ben 8. Haftalık gebeyim inanılmaz mide bulantım ve kusmam var. Bir türlü geçmiyor. Benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı? Hiçbir şey yiyemiyorum. Yediğimide geri çıkartıyorum. Hamileliğim işkenceye dönüştü 😔
Seherrrrr elaclskn ben 11+ 3 haftalik oldum ve ben ayni senin gibiyim mutfaga zor giriyorum 7 kilo kaybettim cok zor geciyor gercekten bir an once gecseydi insallah
Bsraozturk elaclskn 15 haftalık hamileyim bende hala en ufak hareketimde midem kalkıyor sürekli yatıyorum 🤦🏻♀️
Smyragl elaclskn canım zofer diye bi ilaç var arkadaşım hamileliği boyunca bunu kullandı ve bulantısı geçti dene istersen.
elaclskn Hayatım sosyal aktivitem kalmadı. İşi bırakmak zorunda kaldım. Sürekli geri çıkarıyorum 😔 bir an önce geçsin diye dua ediyorum. Gebe olduğumuz için ilaçta vermiyorlar. Sürekli istifra etmekten tansiyonum düşüyor. Bazen tuvalette kalakalıyorum yığılıyorum gözlerim kararıyor. Anne olmak gerçekten çok zor 😔
Seherrrrr elaclskn evet cok zor bide sizi anlamayan bir esiniz varsa bu dahada zor Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin InsaALLAH 🙏🙏
Caqlasu elaclskn Ayy bende ilk zamanlar öyleydim mide bulantılarım yüzünden bende işimi bıraktım valla. Şuan 21. haftadayız sabah bulantılarımız hala devam maalesef 🤦♀️ Bebiş aç kalmaz ilk 3 ay ztn senin depodan besleniyor öyle duymuştum. 👶
elaclskn Seherrrrr kesinlikle katılıyorum. Eşim psikolojik kendi Kendimi kusturduğumu düşünüyor. Sürekli bulantım var dediğim için kusuyorum sanıyor. Ama maalesef öyle değil. İnanılmaz zor. Kimse zevk almaz her yediğini çıkarmaktan rabbim yardımcımız olsun 😔
elaclskn RdvnMlkn bazı insanların 9 ay kadar sürebiliyormuş. Bazılarının 3. Ayda bitiyormuş. Benim annem 3 ay çekmiş. 3 aydan sonra geçti diyor. Katlanamıyorum artık inşallah benimde 3 ay sürer 😔
Smyragl elaclskn ilaç canım şurup değil doktoru önermişti ona bebeğine hiç bi zararı yok dedi arkadaşım çok faydasını gördü
elaclskn Smyragl internetten baktım gerçekten çok güzel bir ilaç mış. Alıp bende kullanıcam. Ama önce doktoruma sormam gerekiyor. Astım hastası olduğum için, her ilacı içemiyorum. Bazı ilaçlara karşı alerjim var.
Yamo elaclskn bende 7 haftaligim ayninsekilde benim.de sabah bulantolarim.ve kusmalarim oluyor icimde het dakika bir bayginlik ve bulanti ne zmaan gecevk bilmiyorum doktor ilac vermisti ama.o da.migdemi bulandoriyor
EdaKaratas elaclskn Canım Allah yardımcın olsun. Bende neredeyse 8 haftalığım. Benimde bulantım var ama kusmam yok çok şükür. Bulantı içinde Metpamid içiyorum iyi geliyor. İnşallah biran önce atlatırsın 🙏🏻
denizcik Çok zor ya Allah tan benim sadece sabahları oluyordu ya kahvaltıdan önce ya da sonra. Hatta keşke sonra olsa da midem doluyken çıkarsam diyodum. Öncesinde olmasın diye dua ediyordum. Benim sonrası senin gibi çok kötü geçtiğinden tüm gün sürünüyodum resmen. Ama sabahları olduğu için kilo kaybım olmadı. Ama alamadım da. Kilo kaybı olunca doktorlar müdahale ediyomuş. Ben de idare etmeye çalıştım. Nerdeyse 25. Haftama kadar sürdü böle. Bana ayva iyi gelmişti. Denemeni tavsiye ederim. Hiçbir şey yiyemezken bir tek o iyi geliyordu bana.. inşş sende de işe yarar.
Neslihant elaclskn bnde ayniyim cnm 6. Haftada basladi 15 hafta oldum hala ayni bi umitle bi gun gecer diye bekliyorum 😫
sevgitekes elaclskn bende yedi haftalık 6. Haftadan beri senin gibi midem hicbirsey almiyo sabah bulantim zehir gibi geliyo kusma nasıl dayancaksak yüzüm soldu bebek gelişir mi onu çok merak ediyorum onun için zorla da olsa yiyorum
Minikaydoganlar sevgitekes ilk 3 ay bebek senin depolarından besleniyor onun için üzülme sadece folik asidi içmeye çalış uyumadan hemen önce içip kafanı koy uyuduğunda sindirimi olursun