ceco Cereeen kesinlikle Kraft travel sistem ben fit modelini aldım kumaşı güzel hafif kaliteli şıı kullanışlı tekerşekleri de çıkıyor açıp kapamasıçok kolay sürüşü de
QuenMom Cereeen Kiwi yada pierre cardin alacağım canım. Kaliteli birşey istiyorsan bunları tavsiye ederim.
Pnr_jr Cereeen Mamas&Papas Armadillo xt2 kaliteli, sağlam, süspansiyon sistemi çok iyi ve maxi cosi pebble ya da besafe le uyumlu araba içi izofix için. Bu ikisi oldukça güvenli araba içinde. Yeni çıkan güvenlik standartlarına uygunlar .
Kahraman35 Xaleyeren kiwi ben de çok beğeniyorum ama internetten gördüm. Yakından nasıldır tereddütlüyum. Siz aldınız mı acaba nasıl.?
Xaleyeren Bende tam onu diyecektim hesaplı bişey istiyorsan benetolara bak onlarda fiyatına göre kaliteli benim arkadaşımda var bi sıkıntısı yok
Cereeen Bilmiyorum canım ama onun da kumaşı dandik gibi duruyor 🤔şuan 3 tekerlekli olana bakıyorum da çok kararsızım açıkcası
DuyguDuman Cereeen ben bir sürü araba baktım ama aklımda tek kalan GB QBIT çünkü hem ufak hem çok kolay katlanıp açılıyor zaten o özelliklerinden dolayı muadili bile yok. Sadece araba fiyatı şuan 2.500 artı ana kucağı 1000 falan ama Çok başarılı. Ayrıca seçimden sonra hepsine yine zam gelecekmiş
HayalYaren Cereeen eğer travel sistem istemiyosan ben daha yeni çift yönlü aldım baby care maxi bayağ kullanışlı duruyo ama bakalım görücez aklında bulursun bakmak istersen..