cerenxertan Kızlar 12. Haftada iki kere kiz denildi daha sonra 14. Haftada ilk kiz sonra erkek denildi ama emin olamadi kordonda olabilir dedi 15. Haftaya girdik doktorumu degistirdim bu doktorda anlamadi erkege benziyo gibi dedi bu durumu yasayab var mi
parildayanyildiz2 cerenxertan benimde 12. Haftada kıza benzetti doktorum 14de erkek gibi dedi ama bizim bebiş asla göstermiyor tahmin etmeye çalıştı yani bakalım bidahaki kontrole net olur inşallah
cerenxertan parildayanyildiz2 ay gerçekten supriz de olmuyo tati kacti meraktan pipi goruyorum dedi ama baska doktor goremedi 3 doktor degistirdim hayirlisi
parildayanyildiz2 cerenxertan evet ya insan merak ediyor ilk gebeliğimde aynı doktorum 11 haftada bildi bu bebişime asla emin olamıyoruz
cerenxertan parildayanyildiz2 kese sekliniz felan nasil acaba benim yuvarlak bebegim nuba gore kiz deniliyor ama bilemiyorum
parildayanyildiz2 cerenxertan onların hepsi hurafe canım ya kese şekli zaten doktor o an ultrasonda nasıl çekerse o oluyor fotogtafta Nub da benim bebişin iki görüntüsü vardı birine kız birine erkek dendi hepsinin hurafe olduğuna inandım yani