medisinbebisi Selamlar, bebek arabası araştırıyorum da maxi cosi leona2’nın araba puset ikilisini düşünüyorum. Kullanan var mı yanıtlarsanız sevinirim
Ceyfer medisinbebisi ben maxi cosi lara2 aldım. Henüz kullanmadım ancak kalite olarak maxi cosi çok iyi. Puseti diğer pusetlere nazaran çok iyi ve hafif. Leona2 ile aynı zaten pusetler
Ceren04 medisinbebisi pier cardin twist plus aldım bakalım kullanıp görelim çevremde alanlar da memnun kaldıklarını söylediler 🥰
medisinbebisi Ceyfer sizin modele hiç bakmamıştım bakayım bi, kabin boy olabiliyor değil mi? Kaba bi şey istemiyorum hiç
Efsan1 medisinbebisi travel sistem ama 7 kilo hafif yani kullanmasıda çok rahat bebek doğmadı henüz evdeki sürüş güzeldi sadece oturma kısmı cok sallanıyor e bebekte diğer bebek arabalarına da baktım onlarda sallanıyordu o yüzden iade etmedim
Ceyfer medisinbebisi evet oluyor. Ben ilk çocuğumda kaba bişey almıştım sonra değiştirmiştim deneme yanılma olmuştu. Bunda direkt maxi cosi lara2 aldım kaliteli duruyor bakalım ☺️