Duygularini o kadar iyi anliyorum ki yakın zamanda ayni seyleri yasadim senin bebegin de yeni dogdu forumda gonderilerini okumustum biliyorum. Bana da mama verme vs dediler bebeğim 33 haftalik dogmustu ememiyordu emsin diye ugrastikca bebeğim ac kalmis sutum yetmemisti zaten kuvezden çıkmıştı sarılık olup tekrar kuveze girdi. Yani mama verme diyenler sonradan cocugunu ac besleyememissin demeye getirdiler. Evet biberona alisan cocugu memeye dondurmek zor ama ac mi kalsin 2 3 gun ac birak ne demek ya? Senin sutun varmis hic değilse sagip veriyorsun benjm sutum kesilmisti anne sutu alamadi diye daja birkac gun oncesine kadar ağlıyordum ben de,sana tavsiyem kimseye kulak asma sutun etkilenmesin ama bebeğini memeye tesvik etmekten de vazgecme her ogununde once memegi teklif et zamanla alacaktir,eds sistemi deneyebilirsin o da işe yarar canj6m benim. Ben de şimdi sütü yeniden arttırmaya çalışıyorum insallah ikimizin de bebisleri bolca anne sutu alarak buyur,a olmazsa da canimiz sağolsun bazi seyler nasip ne denir ki