incilaada Hanımlar sizler hamileliğinizde kaç kilo aldınız örneğin ben 60 kilo ile hamile kaldım şuan 23+1 haftalık hamileyim ve 73 kilo olmuşum toplamda 13 kilo almışım ve bu durum beni üzmüyor da değil böyle giderse 80-85 kiloyla doğuma gideceğim 🥹
melismersin incilaada hahaha bende 20. Haftadayım 7 kilo aldım. 8i de yolda 😀 dikkat etmeye çalışıyorum bende ama yinede kilo oluyor anlamadım bende valla. Tatlıyı falan kestim aburcuburu kestim. Normal az az yiyorum ama kilo almaya elverişliyiz sanırsam 🫣
Fatmanur_0416 incilaada 36 haftalık oldum 54 ile hamile kaldım 75 olmuşum biraz canım sıkılmadı da değil 😬
tuba_grz Ben 10+ 2 haftalık hamileyim tam 5 kilo vermişim bende hiç kilo alamicam diye korkuyorum hep böyle mi gidecekkk
happymomlife tuba_grz ben 28 haftaya kadar asla kilo almadım 8 kilo verdim şuan 31 haftalık hamileyim 4 kilo almışim merak etme hiç bir sorun olmuyor
tuba_grz happymomlife Amann 31 haftalıksın sadece 4 kilomu aldın peki çok az değil mi yaa 2 ayın var çünkü
serendipity_ ben de 19. haftamdayım 60la başladım 65im şimdi iştahım çok açık ama makarna istiyor ekmek istiyorum ahhahaha aman sağlık olsun da boşver verilir her türlü
lonelymom1 incilaada ooo naptın kız ilk gebelik mi😅 ben antrenmanliyim ilk gebelikye 64 le hamile kalıp daha 15 hafta olmadan tam 14 kg almıştım şuan 2. gebeliğim 72 kg ile hamile kaldım bir kg almışım oda ödem çok şükür 😅 bol yürüyüş yap dikkat et yediklerine inan sonra vermesi çok güç oluyor ben üç yıl sonunda atabildim 15 kiloyu…
Ebrak incilaada 58 ile hamile kaldım .Şu anda 17+1 sadece 1,5 kilo aldım benim bebeğim kız çok kustum ben her şeyden tiksindim bir de çok limon aşerdim .