_Ebrukaracan06_ Bu kadar çabuk ögrenicegimi bilmiyordum bugün ögrendim sizde bu kadar erken ögrendinizmi merak ettim
Alparslanmomm _Ebrukaracan06_ erkek bebek biraz daha erken öğreniliyor genellikle 😊🥰 bu arada siizin bebeği kız hissettim ben neden bilmem 😊
ablaelos _Ebrukaracan06_ Günlerimiz aynı. Bana da bugün kıza benziyor dedi. Hatta bende bacak arasını gönderi olarak paylaştım :) Daha sonradan değişir mi merak ediyorum
ummnuseybe Ben kızımı 11 haftalıkken öğrendim net olmamakla beraber kıza benzediğini söylemişti doktorum
ummnuseybe _Ebrukaracan06_ aslında mesleğinde başarılı olan doktorlar bebeğim kemik yapısından cinsiyetini anlayabiliyorlarmış ancak bizlere net olmadığı için söylemiyorlar doktorum ısrarım üzerine net olmamakla birlikte kıza benzedigini söylemişti 😅
merve_tp Bana ilk 11+4’de kıza benziyor dendi tahminen bacak arası 3 çizgiydi. Farklı doktora gittim dün 13+2’de erkek dedi ama ben cok erkek olduğunu düşünmüyorum. Siz yine de 17/18. Haftada ya da detaylıda baktırın çok değişiyor
alyoo _Ebrukaracan06_ En son 12+5 de gitmiştim %51 erkek demişti ondan öncesinde de %51 kız diyordu Cuma günü gideceğim tekrardan 13+5 olmuş olucak inşallah söyler ama cuma gününe kadar fetal sonucu gelmiş olursa doktor söylemeden öğrenmiş olabiliriz😂
merve_tp _Ebrukaracan06_ siz yine de alışveriş acele etmeyin. Detaylı için erken zaten 17/18’den sonra netleştirin🌸