dyggysy buketdeniz19 teşekkür ederim Buket hanım fiyatı ne kadar bilmiyorum sadece 500 dolar duymuştum, etrafımda birkaç kişi ikili yaptır riskli çıkmazsa başka bir şey yaptırmazsın dediler kafam karıştı doktorda bir araştır bana kararını söylersin dedi 🥹
buketdeniz19 dyggysy Rica ederim her firma aynı değil doktorunun önerdiği bir firma varsa onunla görüş benim doktorum önermişti yaptırdığım firmanın broşürünü verdi 14.000 tl ye yaptırmıştım ben
elifsn23 dyggysy aynı gün ense ve burun kemiği ölçümü yapıldı ama raporu bir sonraki randevuda sekreterden aldım e nabızda görünmedi
krizantemmm dyggysy doktorum bana eğer bir sorun çıkarsa aldırma gibi bir isteğin olmucaksa yaptırma dedi ikili yaptırdım temiz geldi.
yagiz_didem dyggysy ikili uçlu taramalar kesın sonuç vermıyo onun yerıne Fetal DNA yaptırın kesın sonuç alırsınız zaten taramaların hepsını toplasan nerdeyse DNA fıyatına gelıyor. Hastane ile anlasması varise ındırım oluyor
myangelson dyggysy ikisi birbiriyle kiyaslanacak şey değil ki biri doğruluk payı düşük tarama testi öteki neredeyse kesin sonuç veren bir test 🤷🏻♀️ imkan varsa tabiki fetal DNA.
dyggysy myangelson en azından içimiz ferah olur, Allah’ım bence en sabır isteyen süreçlerden biri de bu sanırım 🥹🙈
dyggysy yagiz_didem anladım çok teşekkür ederim 10. Haftaya gireceğim inşAllah 11’de gitmeyi düşünüyorum hala karar veremedim doktoruma danışacağım 🥰😍