waterproof Kızlar mayısta doğacak bebiş kısmetse 3-6 aylıkları alıyorum 62-68 cm e ne zaman ulaşıyor ortalama bi bebek 😅
Aleynaaaag waterproof hahshahs benimki de mayıs bebeği ne varsa 3-6 ay almışım ve hala o aralıkta almaya devam ediyorum 😅
demirrleydi_ waterproof bebekler erken büyüyor canım şuan oğlum 4 aylık maşAllah 9-12 ay giydiriyorum tam oluyor
dgngr waterproof ben 3-6 tane civarı kısa kollu, sıfır kollu yenidoğan zıbın, 2 tane uzun kollu hastane çıkışı seti, 8 tane civarı 0-3 ay kısa kollu zıbın, 3-6 ay 2 tane uzun kollu zıbın, 5 tane 0-3 ay pijama altı düşünüyorum. Temmuz bekliyoruz.
waterproof demirrleydi_ maşallah kilosu kaç şu an ben de çok iri olmazsa bol bol çirkin durmasın üzerinde diyorum ama iri olursa da elimde patlama riski var mevsim dönünce yazlıklar da giydirilmez 😅
demirrleydi_ waterproof aynen öyle çok fazla alma giydiremeden kalır öyle ister iri olsun ister zayıf kıyafetler çok fazla küçülüyor pamuklu oldukları için çekme yapıyorlar genelde
suragungor waterproof yenidogan almayi ihmal etmeyin bana 1 kere anca giydirirsin yenidogan alma 3-6 ay al dediler bebegim 37 haftalik dogdu 51 cm 2800 gr aldigim hicbir seyi giydiremedim bide dikisli halimle sezaryenin 3. Gunu e bebekte yenidogan aldim ki o aldiklarim bile buyuk geldi 20 gunluk oldu yeni yeni uzerine oluyo yenidoganlar
Busranur_mnts suragungor @waterproof ben de 38e 1 gün kala 2600 doğurdum 20 günlük oldu yenidoğanlar bile büyük 2 Ay giyeriz gibi 😅 bebek kilolu doğarsa o zaman kıyafetler az giyilir de bebeğin kilosuna göre gidersin yine de yenisoğan 2 3 takım al ihtiyaca göre artırırsın
waterproof suragungor ilk bedenlerden üç dört takım alıp doğduktan sonraya bırakmak lazım o zaman. Şimdi yazlıklar çıkmaya başlayınca heveslenip alayım dedim ama biraz kendimi tutayım. 😁 sezonda da stoklar bitmiş oluyor hiçbi şey bulunmuyo ama şansımıza ne olursa artık
suragungor Busranur_mnts ayni durumdayim bende hala tam doldurmadi iclerini ama ilk gune gore daha iyi 😂
Sudedemirer 35 haftalık doğum yaptım 2970 gram şuan 26 günlük yenidoğan ve 0-3 aylık giydiriyorum hemen büyoyorlar evet ama 3-6 aylık olanı yeni doğunca giyemez iri giderse 3. Ayında anca giymeye başlar genel olarak 0-3 aylık almak gerek ama yenidoğanda ihmal etmeyin 1 aylık oldu nerdeyse yenidoğanı çok rahat giyiyor şuan 3 buçuk kilo olmuştur diye düşünüyorum