strawberrygirl Kızlar doktor bana 35-36 gibi dönerse döner yoksa sonrası çok zor dedi😑. Sizin kaçıncı haftada döndü yada hiç dönmeyen var mı 🤯
Alparslanmomm strawberrygirl 28. Hafta normal doğum pozisyonuna girdi 37. Hafta ansızın makat gelişe döndü 🤣
Fatmanur_0416 strawberrygirl benim kızım 29 dan beri dönmüş bende korktum erken gelir diye 36 oldum beklemedeyim 😅 eminenurr00
asil15 strawberrygirl 28 haftdan beri dönmüş ama donmwsede olurdu sezaryen olacağım için artı son 1 gün kala bile dönebilir bebek
lotusflowers Alparslanmomm aaaaa öylede mi oluyor ya. Benim 24.haftadan beri baş geliş diyor doktor. 32 haftalığız artık değişmez diye seviniyodum korktum şu an 😅
Fatmanur_0416 strawberrygirl valla daha bişey demedi haftaya kontrolüm var 37 Olcam o zaman bakalım belki o zaman bişey söyler
strawberrygirl Gokturkmom_ nerden erkenden almak istedi risk mi var dedi size ? Şimdi bana da 35 h dönmemiş 38 de alırız dedi
Alparslanmomm lotusflowers Sen yine de korkma benim bebenin kendi yaramazlığından oldu 🤣 Suyumuzda azalıp alanı iyice daraldığı için geri dönme ihtimali çok düşük diye sezeryan oldum ben 😊