Han34 Doktor bugün cansız dedi. Kalp atışını hiç duymadık. 6 hafta kadar dedi. Sat a göre 8 haftalık. Hatta kaç haftalıktı diye bana sordu öyle soyledi
supermommss Han34 benım iki gebeliğimde geç dollenme oldu adete göre 8 9 haftalıkken 6 haftalıktı sizinde geç dollenme olabilir
1_2_3_4 Han34 başka doktora gitmeni tavsiye ederim 9 haftaya kadar duyulmaması normal gibi çünkü adet tarihi ile bebek uyuşmuyor bazen
Han34 supermommss sağlıklılar mı. Bu durumlarda mutlaka bişey olur dedi. Ya tek böbrek, ya kalpte bişey yada beyinde dedi. Cansızsa nasıl doğacak ki
dgngr Han34 zehirlemeye başlarsa olur tabi. Doktor takibinde ol. Umut kalmadıysa aldırırsın. Zaten doktor alınması gerekiyo der biley olursa
sevdaozz Han34 bence bir doktora daha görünmeden kürtaj olma. Bebeğin kalp atışları duyulacak kadar büyümüş zaten ama yine de tek doktorla kalmamak daha iyi. Çok geçmiş olsun
demirrleydi_ Geç döllenme olabilir illa duyulmadı hadi kürtaja demek yanlış benim iki gebeliğimde öyleydi sat a göre 7-8 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkıyordu şuan çok şükür iki çocuğumda sağlıklı bir şekilde yanımda
edahanim80 9 haftaya kadar beklenilmesi gerekir. Bebek bazen çok geç döllenebiliyo. Tek doktora bağlı kalma birine daha git bence
2prensesannesiiii Han34 benim 2 hafta geç döllenme olmuştu kızımda beni de kürtaja alacaklardı ama kürtaj olmadım başka drlara gittim şuan temmuzda 2 yaşında olacak kızım 🙏🏻