nihalll123 Kızlar geçen ay Femera kullandım bu ay ikiz gebe olduğumu öğrendim başına böyle bişey gelen varmı doktor keselerden biri kaybolabilir dedi genlerde hiç ikiz yok
Denizz44 nihalll123 Benim öyle oldu geçen temmuz ayında klomenle gebe kaldım ikizdi 9 haftalıkken bir kese kayboldu kendiliğinden diğeride kalp durmasıyla sonuçlandı
nihalll123 Aysesare Denizz44 ay çok üzüldüm peki keselerin fotoğrafı varmıydı varsa yükler misiniz rica etsem
Fyernler nihalll123 benimde iki kese göründü doktor su birikintisi olabilir dedi cumartesi kontrolde tekrar bakacak bizdede hiç ikiz falan yok
nihalll123 Fyernler biz daha gitmedik 17 martta kontrol gidince görücez de zahmet olmazsa keselerin gözüktüğü ultrasonu yükler misiniz nasıldı şekli
nihalll123 mrvgrbz bişey soracağım sizin betanız ilk verdikten sonra 2. Kez verdiğinizde kaç çıkmıştı yani iki gebelikmiş ya çok çok fazlamıydı kaçtı betalar
Fyernler nihalll123 şuan ultrason yok elimde çok küçüktü cumartesi gidince atarım ama ikiside yuvarlak aynıydı sadece biri daha küçüktü
mrvgrbz nihalll123 betaya hiç bakmadım ben ikinci gebelik olunca evde test yaptım pozitif hemen doktora gitmedim zaten 6 haftalık gibi gittim iki kese göründü
nihalll123 Fyernler benimde öyleydi gittiğimde ikiside yuvarlak biri diğerinden daha küçük gidince unutmazsanız çok mutlu olurum ya bakalım size ne diyecek