styzzz zeyyy_ yaaa tüh 😢😢😢 canın sağolsun inşallah olur ne sıkıntılı süreçler ya valla insanı bitiriyor ama tüp bebek dene aşılama herkeste tutmuyor zaman kaybı aşılama 2 oldu yani boşa 25/ bin 25/ bin verdim .. bende doktoruma yazdım kan testi vereyim mi diye progestoran fitil bitince ver dedi 2 gün sonra yani göğüslerim çok ağrıyor kasık agrım ara ara gelip gidiyor adetle gebelik birebir aynı zaten ayırt edilmiyor ama umudum yok🥲
zeyyy_ @styzzz Valla isyan etmek istemiyorum ama umutluydum bu ay nasip diyorum artık her ay bi yıkılma tüp bebek için de görüştük 2. Aşılamadan sonra direk tüp bebeğe diyorlar bu ay ne yapacağız bakalım 🥹 Bence sen güzel haber alacaksın inşallah 🙏🏻
styzzz zeyyy_ vallahi bilmiyorum aşılama yaparken yumurta da iyi sperm de iyi demişti doktor ama böyle aynı adet gibi ağrıyor karnım gelip gidiyor bilmiyorum 🤷♀️ artık 2 gün sonra belli olur 😢
styzzz zeyyy_ adet olcam ya kasıklarım çok ağrıyor kan testi vereceğim biyer yok kasabadayım , idrar testi yaptım negatif o yüzden âdeti bekliyorum sonra bu ay dinlerim , sonra diğer ayda bakarım duruma göre yoruldum valla yıpranıyor insan beklicem 1 ay
styzzz Lilo128 mesajını yeni gördüm kusura bakma Argifertil •M 4700 tl gibi bişeye aldık işe yaradı ama
styzzz zeyyy_ tüp bebek fiyatı ne kızlar bu arada doktorum ilaçlarla 150 bini bulur diyor çok pahalı ya 😐 allahım kimseyi böyle uğraştırmasın
zeyyy_ @Cimcime30 Daha önce düşük yaşamadıysan vermiyorlar canım benim düşük olduğu için verdiğini söylemişti senin belli oldu mu kaç gün oldu
Cimcime30 zeyyy_ hıc tutmadı 21 aydır cnm ondan Ozaman Çarşamba aşılama yapıldı pekı bısey soracam esının sperm yıkadıktan sonra kaç mılyon kaldı