Korunmadan ilişkiye girdiğimiz günden bir gün önce içtim en son sigaramı ki iyi ki de öyle yapmışım hemen oldu hamilelik :) sözde hamilelikten 6 ay önce bırakacaktım tabi asla duramadım bi süre elektronik sigaraya geçtim sadece son gün bir normal sigara içmiştim artık. İlk etapta canım çok istese de bi şey varsa ona zarar verirsin hayır diyerek tuttum kendimi ama yalan söylemeyeyim isteyerek yaptığımız halde bi ara sırf sigara içebilmek için olmamışsa ve regl olursam regl boyunca bi hafta sigara içerim yine diye hesaplar yapıyordum ahahahahha ama çok şükür hamileydim ve dediğim gibi zarar verme korkusuyla hiç içmedim ama canım çekti. Eşim yakınca balkonda kokusu geliyor of önceden ben de içerdim vay be yapıyorum ama eşime sinen kokudan tiksiniyorum resmen. Rüyamda gördüm geçen biri yanımda sigara içiyordu ben de içebilirim sanki artık ya bi tsne nolcak diye gidiyordum sonra dur hayır hala hamilesin sen diye durdurup kendimi uyandım fkckdkdk Zor olduğunu biliyorum ama ben de evde sigara kalmayınca kavga gürültü çıkaran bi içiciydim zarar görmeyen görmemiş ( zararı daha öğrenilmemiş de olabilir) bebekler var tabi ama ya bi şey olursa diye çok çekinirim pasif içicilikte bile korktuğum için ortama da çok dikkat ederim. Dediğim gibi zor ama bence bebişinize bunu yapmayın. Ben emzirme zamanı da kendimi tutup (kş benden sinen kokuyla pasif içici olmasın) en azından emzirmeyi bırakınca benden biraz kopunca o uyurken filan içerim diye düşündüm