minikmucizem26 Yasminelaaa ben 11 haftalıkken gittim bu haftalarda yanılma olur 16 dan snra gel demişti bana…tabi ben devlet takipliyim özele gidiyorsan onlar daha erken soyliyor
Yasminelaaa minikmucizem26 bende devlet takıplıyım genelde dedıgınız gıbı devlet bıraz daha garantıcı 16yı beklıyor ama bazı doktorlar tahmınde bulunabılıyormus bakalım hayırlı olsun sızınde saglıkla kucagınıza alın ınsallah 🥰
krizantemmm minikmucizem26 emin olun öyle oluyor gerçekten erkek çocuk annesine aşık oluyor babası ile de bağları güçlü oluyor tabiki ama anne aşkı başka 😍
Keziban minikmucizem26 hadi gözünüz aydın sizi bir çoğu post’un altında yorum yaparken görüyordum inşallah oğlum olur diye duanız kabul olmuş☺️
minikmucizem26 Keziban evet cnm rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin inşallah:) Hayirli sağlıklı çocuklarımz olsun jnsallah
eabilin6 minikmucizem26 aiiy gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🥹🙏 kaç haftalıktın 🤭
1_cocuk_annesi minikmucizem26 hayırlı olsn sizina adınıza çok mutlu oldum. Hangi hastane hangi doktor söyledi cinsiyeti acaba öğrenebilirmiyim. Çam sakuraya gidiyosunuz diye hatırlıyorumda ben
minikmucizem26 1_cocuk_annesi bayrampasa devlet hastanesine gidiyorum şimdilik…haftaya cam sakuraya randevu aldım…esra uğurlu diye doktorun adı ona aldim bakalim.
Fat_maa minikmucizem26 bende oyle hisseduyordum dr 17 haftalikken kiz dedi bakalm detayli usgde kesinlesir heralde