krdlnkly hanımlar açıklığım var ve çok ağrı çekiyorum doktor normal olduğunu hazırlık sancıları çektiğimi söyledi aranızda var mı doğumdan önce açıklığı olan bu ne anlama gelir? ilk gebeliğim çok heyecanlıyım
birerkekannesi__ krdlnkly 37+3 üm yeni çatı muayenesi oldum bende de 1 cm açıklık çıktı aşağı aşırı baskı var doktor seni götürür dedi
materzioglu krdlnkly ilk oğlumda 33 haftalıkken 1 cm açıklığım vardı 38e kadar hiç ilerlememişti 38+2de doğurmuştum 😁
Fatmanur_0416 krdlnkly sen anladın mı belirtin var mıydı yani benim de ilk gebelik karnımın altında sancı ve kasılma var düzensiz ama sıklaşmaya başladı bana 34.haftada çatı muayenesi yapıldı sen ne şikayetle gittin öğrendin yoksa normal kontorle gidince mi öğrendin
krdlnkly birerkekannesi__ banada aynısı oldu işte her an bekle dedi normalmiş bu aylarda bu kadar açıklık
krdlnkly materzioglu bir de 4 cm olmadan normal doğumhaneye alamayız diyorlar riskli gebeliktede yatmamak için imza karşılığı çıktım hastaneden doğsada rahatlasam diye bakıyorum 😅
materzioglu krdlnkly 37+1 haftalığıö şuanda inan bende doğursam da rahatlasam diyorum 28 haftadan beri erken doğum riskim vardı ilaçla serumla durdurdular ama bugün nst de kasılmalarım çıktı düzensiz diye gönderdi bakalım bende bekliyom doğursam diye 😁
krdlnkly Fatmanur_0416 geçmeyen kasılma gibi ağrılarım vardı doğum başladı korkusuyla gitmiştim meğersem hazırlık sancılarıymış
krdlnkly birerkekannesi__ ay bende çok heyecanlıyım doğurmak için doğumdan he korkuyorum hem heyecanlıyım sizin doğum nasıl geçti