sym_yc damlayl özel oda ayarlaması da kolay değil kardeşim doğum yaptı özel oda ayarlanmadı parada işlemedi yok yani eşler kalamıyor ziyaretçi gibi gelip gidiyorlar anca başka türlü almıyorlar iyice araştırın
basak__25 hariboom Elif çiler…. fiyatlar nasıl sizce memmun kaldınız mı ? ben ense kalınlığı için gittim geçen hafta ve 10.000₺ ödedik fiyat 14.000₺ idi indirimle 10.000₺ ödedik Medipol bağcılara gidiyordum orası bi tık daha uygun gibi
hariboom damlayl esin kalamiyor gunde iki kez ziyaretci saatlerinde girebiliyormus. Sanci odasi veya gece asla kalamaz. Zeynep kamil artik degismis uskudara gitme imkanin varsaa.. orada artik es gece klbiliyomus sadece ortalikta cok gezmesin diyomus hemsireler
hariboom basak__25 ssvd istiyorum onuda sema yilmaz hoca yaptiriyor 3 arkadasim dogum yapti kendisinde ve asiri memnûn kaldilar. Cok dogal bir doktor ama fiyatlar uçuk kacikk ssvd 145 bin olmus yilbasinfan sonra esim duyunca kalp krizi geciriyodu🤣🤣
hariboom basak__25 zeynep kamilemi gitsem dedim para vermemek icin orasida yaptiriyor ssvd yaptiran tek devlet hastanesi doktorlarida cok iyi.. ama sanirim pek temiz degilmiss oyle olunca esim mesipole git dedi ama cok para cidden…
yelizhorsunlu damlayl bende orada düşünüyorum ama sonrasında ek ücret çıkarıyolar mı, yani hiç bilmiyorum muayene ücretlerini vericez, tesleri devlette yaptırıyoruz heralde
damlayl deniz1243 nihan hanıma gittim cok memnun kaldım çok ilgili.bi doktor beni sonuna kadar dinledi önceki bütüm sıkıntılarımı
deniz1243 damlayl ay ne güzel maşallah… Bu arada doğumu nasıl yapıyorlar acaba ? İlk doğuma indirim diyorlar ya da nöbete kim gelirse o yapıyormuş doğru mu acaba
aleyna123f damlayl haziran ayında tekrar bir zam olacak mı kaç yaparlar acaba ve muayene ücreti nedir doğum da taksit imkanı var mı
damlayl deniz1243 benin ilinci doğumum plcak zorunlu sezeryan emniyet indirimim var evet zam gelcekmiş ama bilgi vermediler 49bindi zprunlu sezeryanım
ogretmenannecik damlayl kaçıncı haftadasınız ? Sadece özeller eş kalmasına izin veriyor diye biliyorum ben de sırf eşim kalsın diye özelde yapacağım doğumu 40 bin tl ücret vericem boşuna
damlayl deniz1243 16.haftam daha nst girmedim ama kasılmalarım çok oluyor idrar yolumda enfeksiyon vardı ondanmı acaba