pisico İki model arasında çok kararsızım. Yatas juno’dan çok memnun olan da var, şikayet eden de. Babybjörn hakkında çok fazla yorum göremedim. Reflü yatağı kullanan memnun kalan var mı? Hangi modeli kullandınız?
Melike3506 pisico bende reflü yatağı almayı düşünüyordum bir ebe nin videosuna denk geldim bebek alışveriş listesinde reflü yatağı olmasına ggerek yok eğer bebek reflü olursa kullanmak gerek diyordu o yüzden ben almadım zaten yorumlardan dolayı da çok kararsız kalmıştım onun yerine baby nest aldım
erikarpuz pisico umaybebe reflü yatağı kullandım çok memnun kaldım her yere katlayıp götürebiliyordum
pisico Melike3506 ya evet o videoyu ben de gördüm sanırım, Reflü yatağına gerek yok diyor ama çoğu kişi de yenidoğan bebeği ilk etapta bu tarz bir zeminde yatırın demiş. İnsanın kafası karışıyor😅
parla94 ben görümceme sevibebe reflü yatağı almıştım. hala söyler çok memnundum iyiki almışsın diye. yatağa kendi yanına alınca vs de kullanıyordu.
pisico erikarpuz hmm internetten bakayım bu markaya da. Çok kararsız kalıyor insan🥲😅 teşekkür ederim ☺️
erikarpuz pisico rica ederim yani yataşın yatağı gerçekten kalıp olarak küçüktü bu reflü yatağına da 2. ayını doldurunca sıgmamaya başladı herhalde ona 1 ay bile anca sığardı