inciil 28+5 haftalik hamileyim bir hafta once kontrole gittim bebegin ters dedi doguma kadar duzelirse duzelir duzelmezse sezeryan olacaksin dedi sizde boyle birsey oldu mu bebek doguma kadar duzelirmi acaba
su656 inciil daha dönmesi için çok zaman var. Özellikle 36.haftaya kadar dönüyor diye biliyorum. Dönmesi için bazı hareketlerde varmış isterseniz bi araştırın ama daha haftanız çok erken
sibeldemirci Benimki de makat geliş ben de ne yapacsğımı bilemiyorum ama benim bile hala umudum var 37+3 teyiz. Senin daha çoookk var. Daha çoookk döner
rege0119 inciil ilk gebeliğimde doğuma kadar dönmedi mecbur sezaryen oldum Bu ikinci gebeliğim 34. Haftaya kadar terstti kontrole gittiğimde dönmüstü. YouTube’dan birkaç hareket açıp yapmıştım onun da etkisi var diye düşünüyorum
eni67 35 haftaya kadar makat gelişti 36 da bu hafta gittiğimde baş geliş olmuş dönebilir daha çok zaman var
P16 inciil evet benim de o haftada tersti, bugün 32. Haftam doldu kontrolüm vardı baş aşağı dönmüş çok şükür, düzelir sizinki de büyük ihtimalle
cylnboran04 betulmommy Herseyde var bı hayır Bemde 3 Mart randevum var inşallah o zamana kadar döner sizin kacıncı gebelık
Sibel_72 inciil benım bebek te tersti ama doktor 39. Haftaya kadar bebek kendıni durmadan çeviriyor ancak 39 da dönmezse karar veririz dedi çok erken size söylemiş doktorunuz
cylnboran04 betulmommy anladım Benım üçüncü gebelık ıkı doğumum normal Bunuda normal ıstıyorum bakalım bebek donecek.mi