250199 Kızlar 37+1 im 6 gün sonra doğumum var saçımı boyamak istiyorum daha önce boyadıysanız ne kullandınız ya da bildiğiniz iyi bir organik boya var mı?
minikmucizem26 250199 ben geçen gun boyadım saclarimi 15 haftLiktim..hic kokusu yoktu ve cok guzel dokusu vardi bir sknti olmadı yani markası biomagicdi
Ceyfer 250199 biomagic ile boyadım kokusuz güzel bir boya ama kalıcı değil belli haftadan sonra akıyor. Bilginiz olsun
ecemciik 250199 emzirirken bile boyatmayın diyorlar aslında, az daha sabret istersen, şurda doğuma ne kalmış
minikmucizem26 250199 doktorum 3 aydan snra bitkisel boya ile botanlrsn dddi…bnde watsons mağazasından aldim..gratistede vardir
250199 Ceyfer evet akacaktır ama yaklaşık 9 aydır boyamıyorum yani diplerim gerçekten çok berbat durumda en azından şimdi boyayayım diyorum emzirme döneminde boyamak daha sakıncalıymış çünkü
250199 ecemciik evet emzirirken boyatmak istemediğim için şimdi boyatmak istedim çünkü ne kadar emzireceğimi bilmiyorum 27 yaşındayım ve şuan diplerim kulak hizasına kadar beyaz gerçekten rahatsız ediyor 🙏
ecemciik 250199 benim saçımın bir kısmı komple beyaz, doğuştan, 8.5 aydır boyamıyorum bi 6 ay daha boyamam, boşver boyama, bebeğin ve senin sağlığın daha önemli, ama sen bilirsin tabii
250199 ecemciik kesinlikle her türlü görüşe saygı duyuyorum. Doktorumda boyayabilirsin deyince bende boyadım güzel düşünceleriniz teşekkür ederim tabiki🙏
lotusflowers 32 haftalığım bende boyamak istiyorum doktora sormayı unuttum. Doktorlarınız izin veriyo mu sorun olmuyomuymuş. Bitkisel amonyaksız bir boya alıp saçımda çok bekletmesem. Korkuyorumda bir şey olacak diye
250199 lotusflowers valla canım her doktor farklı söylüyor kimisi karşı geliyor kimisi onay veriyor ben 25 haftalıkken sormuştum doktorum erken doğuma yakın boyarsın demişti bende öyle yaptım 6 gün var doğuma bugün watsonsdan biomagic aldım boyadım yarım saat tuttum yıkadım çok tutmadım
mutlubalik sirius8 benim önlerde ırsi olan bi tutam beyazım var onları kumral boyayla kapatıyor ama çoksa bilemiyorum denemek lazım
250199 sirius8 benim aşırı beyazdı özellikle ön tarafım ama kapadı yani yarım saat tuttum birde ona rağmen iyi bir sonuç aldığımı düşünüyorum. Çok hafif yansıma olarak kalmış oda normaldir yaklaşık 9 aydır boyamamıştım çünkü
sirius8 250199 benimde saçımda çok beyaz var ırsi olarak erken beyazladı saçlarım. Kokusu falan rahatsız etmediyse iyi ya bende boyayım aşırı rahatsız oluyorum bu halimden 🙁 dışarıya çıkarken sprey boya sıkıyorum sürekli zaten belki oda her seferinde zarar ediyor
250199 sirius8 ben hiç rahatsız olmadım. ki parfüm vb kokulara çok fazla rahatsız oluyorum ama bunda hiç duymadım ben her ihtimale karşı maske taktım yarım saat tuttum yeterli oldu banada valla benimde ırsi maalesef 15 yaşında başladı beyazlamaya şuan yani saçımın yarısına kadar beyazdı boyadım iyi geldi. Bende sprey boya almıştım ama bir kere felan kullanabildim çok fazla ağır geldi kokusu bir daha güvenip sıkamadım bundan en azından bir kere boyayıp yine baya bir ay idare eder diye düşünüyorum.