senaminikce Çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi gece hiç uyutmuyor kaşıntı idrar yaparken yanma oluyor ne yapmam lazım travazol krem başladım fakat daha faydasını göremedim geçirenler lütfen yardımcı olsun 😊
ela1128 senaminikce bende aynı şikayetten dün doktora ilaç yazdırdım fitil ve tek kullanımlık 1 antibiyotik verdi sizde doktorunuzla görüşebilirsiniz
nur_dum senaminikce Doktor bana da travozol krem vermisti, ama bebeğe zararlı olduğunu okudum kullanmadım, şu an karbonatlı suyla devam ediyorum
nur_dum julietcim Bende karbonatlı ve sirkeli su okumuştum bir yerde, sirkeyi cesaret edemedim karbonatlı suyla temizledim iyi geldi.
senaminikce nur_dum doğum doktorum önerdiği için kullanıyorum dış kısmına içine bile değil zararlı olsa neden beni riske atsın ki özel hastanedeki kadın doğum doktorum birde bunu söyleyen
melisasak35 senaminikce vallaha 2 3 yıldır geçen tekrarlayan bi sorunum her hafta başlıyo kaşıntı yanma bıktım artık travozol rahatlatıyor ama kremi komple bocalarsam şuan fitil verdi onu kullanıyorum hala faydasını göremedim ilişkiye girmekten soğumuş durumdayım
Elliiiffff senaminikce hamileyseniz sakın kullanmayın travazol. Bebeğe zararı var, düşük tehlikesi de var. Allah korusun..
motheroflowers Nioli yağı camasiriniza iki damla. Benim doktorum yapabilirsin demişti. İlk hamileligimde akıntım fazlaydı. Eczacı önermişti ilk. Mantardaki etkisini bilmiyorum gerci
parla94 benim de tekrarlayan bir sürecim vardı. iç çamaşırlarımın hepsine nioli damlattım 1 gün sonra ütüledim hepsini. ve birkaç gün düzenli üstümdeki çamaşıra da döktüm. 2 yıldır rahatım. arada yine damlatıyorum çamaşırıma ama 3-4 ayda bir falan. o dönem giyilen çamaşırdan dolayı bile tekrar olabiliyormuş. kız çocuğunuz varsa çamaşırlarınızı birlikte yıkamayın onlara da geçiyormuş o şekilde.
ecemciik senaminikce hamileysen doktora git antibiyotik başlıyor genelde, gebeliğe uygun antibiyotiklerden, değilsen travazol işine yarar zaten, ama yine de doktora git, o mantar çok illet bi şey gebelikten önce aylarca çektim 🤦🏻♀️
seniseviyorumallahim senaminikce nioli al ve başla hemen. Mantar dirençlidir. Sabırlı ol ve sonunda kurtul. Nioli çay ağacı yağı vs var içinde. Onlar zaten mantar öldürücü
mutlubalik Hem ilaç kullanın hemde bu dönemde şekerli içeceklere ve besinlere ara verin çünkü mesanedeki bakterileri çoğaltıyor azaltmak için ise probiyotik beslenin yoğurt kefir vs gibi. Bol bol su için.Günde 2 kez çamaşırınızı değiştirin. Ve gece yatarken birkaç gün taze zencefil çayı yapıp içmek iyi geliyor🌸 geçmiş olsun
Elliiiffff senaminikce aa çok şaşırdım bana da kadın doğum doktorum demişti travazol sakın kullanmayın düşük riskine kadar gidiyor, ağır bir ilaç diye..