emosland Kızlar gece uyurken bile bazen üstüne yatınca acıyıp uyandırıyor göğüslerim🥹daha yolun başındayım halbuki büyüdükleri gözle görülebiliyor ama bu kadar hassaslık acıması normal mi ??
babymom2026 emosland ikinci trimesterde bi düzelir gibi olmuştu benim ama şimdi ne sen sor ne ben söyleyeyim aşırı aşırı hassas 33+5 im.
merveates26 emosland evet çok normal acıması südyeni çıkarırken sanki göğüslerimi de söküyorlar gibi oluyordu 🤣 zamanla geçiyor merak etme
emosland tugce4545 şuan öyleyim ya bi sağa dönüyorum bi sola aşırı rahatsız ediyor..Sonuna kadar devam ediyor mu bu hassaslık acaba🥹
Beskisiyiz tugce4545 ben 33 haftalık hamileyim bende de başladı 2 gündür normal mi böyle son aylar da olması
usengecevhanimi emosland 6+3 benimde öyle çok hassas. İlk hamileliğimde de böyleydi. Benim mide bulantılarım da başladı sizde durum ne?
emosland usengecevhanimi mide bulantısı bi geliy bi gidiy diyim ilk öğrendiğim zaman bi iki kere kusturdu o zamandan beri çok şükür kusma yok ama aniden midem ağzıma gelebiliyor kokuya hassasım mide bulantılarım değişkenlik gösteriyor..Bi ara yoğunlaşmıştı leblebi yedim hep geçti
sepselin Ben şu an 9 oldum ama başından beri öyle hissediyorum. Hele ki gece uyuduktan sonra sabah ayağa kalktığım an sanki mememe bıçak saplanıyor gibi acıyor bazı günler
lotusflowers emosland off hemde ne acımıştı varya. Ama geçiyo merak etme. 32. Haftadayım bu haftalarda yine hassaslaştı ama 🥲
emosland lotusflowers inşallah canım benim..Her güzel şeyin illa ki bi bedeli olacak mantığı ile ilerliyorum kafaya takmamaya çalışıyorum Allah’ın izniyle üstesinden gelicez Rabbim boşuna sermedi cennetini anaların ayaklarının altına birbirimize dua edelim✨💖