winnie_the_pooh sinemm22 yaaaa napıcaz bizzzzzz🥲🥲😭 doğumu başlatan hareketler bile bence işe yaramıyor bebek kendi ne zaman isterse geliyor
sinemm22 winnie_the_pooh Bencede ama seninki eli kulağında gibi banada dua et de bu hafta gelsin benimkide yoksa sezeryan artık sonum
Mrsz @" winnie_the_pooh sancım nişan gelmeden önce de ara ara oluyordu ve düzensizdi Nst de çıkmıyordu genelde .Nişanla çok alakası yoktu bence sancının.Sancı ya tek başına geliyor ya da su geldikten belli bir süre sonra başlıyor.Benim suyum geldikten sonraki 6-7 saatte bile sancım çıkmıyordu Nst de .
Hzlll0606 sinemd356_ ara ara akıntı oluyor jel gibi sabah bi regl ağrısı gibi girdi karnıma şimdi bişey yok karnım çok fazla sert ama toplanıyor ikidedir
leylaydogan Kızlar bi şey sorucam bende 31+2 deyim şuanlık normal doğuma doğru gidiyorum inşallah normal doğuma da doktor giriyor değil mi? Ebeler doğurtuyor diye bi duyum aldım da
betul_tkdmr01 leylaydogan ben doktorumla konuştum doğum sırasında o girecek o dogurtucak rica da bulundum sizde bı söyleyin
leylaydogan betul_tkdmr01 evet özele gidiyorum doktorumla daha doğum konularını konuşmamıştık sadece öyle bi duyum aldım korktum sadece ebe giriyor dediler bana sizlere de bi sorayım dedim
Hzlll0606 bsrbrkysr184_ yok doğurmadım ya sancı falan da yok tam 40 oldu bugün hastaneye gittim oda geri gönderdi gelesi yok bu nazlı kızın 😄
bsrbrkysr184_ Hzlll0606 kolaylaştırıcı şeyler yapıyormusun maşallah 40 olmuş artık gelir herhalde küçük hanım 😅
Hzlll0606 bsrbrkysr184_ yürüyüş hurma temizlik eğilip kalkıyorum bi dua var okuyorum ama gelmiyor tez zamanda inşallah 🥰