kartanesii_ yenidennnn uyku pozisyonumu bulamıyorum o yüzden uyuyamıyorum. Sürekli nefessiz kalıyor gibi hissediyorum ki kalıyorumda. Uyuyamıyorum bide sabah kalkıp ise gidiyorum perisan oluyorum beynim calismiyor artık (28+2)
elifinciii yenidennnn Canım bende öyleydim doktorum magnezyum takviyesi yazdı kasları falan gevşeterek uykuya kolay dalmayı sağlıyor hemde vücutta ağrın varsa sabah uyandığında mis gibi uyanıyorsun ben onu içtikten sonra çok rahat uyudum denemeni tavsiye ederim
brnklyl bende sizin gibiydim birde üzerine huzursuz bacak sendromum var Buda gebelikte dahada artıyormuş şuan 28+5 olduk hala devam ediyor uykusuzluk malesef dehşet uykum var ama olmuyor magnezyum biraz iyi gelebiliyor
yenidennnn brnklyl aynı benimde dün gecede uyuyamadım şimdi gene uyuyamıyorum bi içeri bi odaya derken sabah olacak gene magnezyum uykuya mı iyi geldi bacak ağrısına mı
brnklyl yenidennnn bacak ağrılarımı biraz rahatlattı hemen serin bir ortama çıkıyorum ve magnezyum kullanıyorum tabi %100 kesmiyor ama biraz dayanılacak hale geliyor
yenidennnn kartanesii_ aynı bende nefessiz kalıyor gibi oluyorum bi anda kalkıyorum nefes alıp su içip geri yatıyorum böyle böyle dalamıyorum psikolojik sanırım ya
yenidennnn elifinciii biraz daha geçmezse sorayım doktora bide benim ağzım çok kuruyor hep su içesim geliyor dilim damağım kuruyor resmen
flz3576 yenidennnn inşallah bian önce geçer yarın 32 hafta olcam hala devam ediyor ve daha fazlası var herkesin bir değil tabi inşallah güzel geçer sizin
elifinciii yenidennnn o bende hala oluyor nefes alamıyor olabilirsin gece yatarken bu seferde ağızdan aldığında boğazın kuruyordur