Zelihaurgun Kızlar Mayıs gibi düşük yapmıştım sonra adetlerim düzensizleşti 12 Temmuz’da 5 gün lekelenmem oldu 17 Temmuz’da tam anlamıyla adet gördüm sonra da hamile kaldım şu an 35 haftalığız sormak istediğim son adet tarihimi 12 mi 17 mi almalıyım benim gibi olan var mı sezaryen olacağı için de gün önemli
Eda0509 Zelihaurgun 17 sinden sonra adetin devam etmediyse eğer 12 si adet zamanın olur ama 17 sinden sonra adetin normal bi şekilde devam ettiyse 17sini adet tarihin olarak belirleyebilirsin
Kabarik Cocuk gelisimi nasil? Hangisine daha yakin? Bence 17 simalin tam anlamiyla o zaman olmus cunku.
Caglaucrr Zelihaurgun valla canım benimde çok karışık oralar 😁 mesela 18 Ağustos son adetim. Ultrasona göre 1 hafta geri gözüküyor ama gelişimi adet tarihimle uyumlu 🤷
Zelihaurgun Caglaucrr insan işin içinden çıkamıyor sezaryen olacağı için erkenden alınsa küvezde kalsa falan offfff😕
Caglaucrr Zelihaurgun canım bebeğin gelişimini zaten doktorun kontrol ediyor ve gününü o ayarlar gelişimine göre o yüzden kafana takma bence