blnmyld buseenur Allah gönlüne göre versin canım 🌸 belirtilerin neydi benim de adetim düzensiz 3 ü gibi falan bekliyorum ama göğüslerim aşırı hassaslaştı yaklaşık 2 haftadır falan böyle ve regl ağrısı gibi ağrılarım var ara ara senin belirtilerin nelerdi
buseenur Kızlar kan verdim sonuç negatif doktorumla görüştüm özel hastanede tekrar vermemi söyledi bugün özel hastanede tekrar vericem bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
buseenur selenhuseyin hatırlamıyorum markasını ama kanda negatif çıktı biraz bekleyip tekrar vericem kan
selenhuseyin buseenur bence yoktur ya testin markasından kaynaklıdır olsa kanda betan yüksek bi şekilde çıkması gerekiyordu, testin markasını hatırlasan iyi olurdu ya
buseenur selenhuseyin sadece bir tane test yapmadım ki ben 4 tane farklı testlerde daha yaptım hepsi pozitif çıktı
selenhuseyin buseenur hepsi pozitif ama kan sonucu negatif 🤦🏼♀️ canım kan 8-9 günlük bi ilişkiden sonrasına kadar betan da cikabiliyo tabi gene de sen bilirsin ama bu şekilde de kendini çok yipratiyorsun
dgknes33 Kizlar benimde reglim duzensiz adet dongum 50 gunde bir son adet tarihim 10 ocak ve 3 şubattan beri korunmasiz iliskim var bugun kasik agrilarim kac gundur asiri aktinti vr ara ara mide bulantisi sizce test yapmali miyom
dgknes33 Akintim cok fazla salya seklinde dua edin kizlar rabbim isteyen herkesin kucsgini bos birakmasin gurbetteyim hamule kalmak istiyorum
selenhuseyin buseenur kan önce negatif çıktı daha sonra 150 mi çıktı 😳 kana da güven kalmamış artık niye böyle olmuş peki kaç günlük ilişkiden sonra kan verdin de negatif çıktı ki
buseenur selenhuseyin biz bu ay hep korunmasız ilişkiye girdik zaten çocuk istiyorduk doktorumuz hafta da 2 kere ilişkiye girin dedi bizde o şekil yaptık evde testlerimde pozitif çıktı kan verdim negaitfdi 2 gün sonra yükselip pozitif çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin
selenhuseyin buseenur oy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, çok şaşırdım bu duruma
selenhuseyin buseenur Canım ben şey sorcaktım sana ya benim testlerde çıktı ama kanda çıkmadı senin durum nasıl olmuştu anlatabilir misin, sağlık ocağında mi verdiydin kanı ilk basta