buseenur Kızlar 7 Şubat regl oldum 10 Şubat bittim çok kısa sürdü ve fazlasıyla baş ağrım var göğüs hassasiyetim var sağ ve sol kaşığım ağrıyor beyaz akıntım çok fazla var sizce test yapsam çıkar mı böyle olur hamile olan var mı acaba
Star5823 buseenur yok mesela adet başlıyor ya ilk günden sayınca olana kadar geçen süre ne kadar oluyo normalde
buseenur Normal kendi takvimim var şuana kadar olmam gerekiyordu yani yada biraz daha beklemeli miyim
Star5823 buseenur bence bekle erken gibi 10 şubat adet bitmiş olsa zaten 1 hafta sonra anca yumurtlama gerçekleşmeye başlar
buseenur Star5823 geçen ay ocakta 2 kere regl oldum birinin arasında 12 gün var birsinin arasında 14 gün
anneyim01 Adet döngünüz kaç gün süryor yani Oldugunuz günden birdaki Olacagınız Güne kadar kaç gün süryor 28,30 arası mı misal
Esraaa_06 Ay benim de 5 Şubat reglim oldu. Ayın 18’i korunmasız ilişki oldu. Benim de bel ağrısı, kasık ağrısı, göğüslerde doluluk yumru gibi şey var ve ateş basıyor beni resmen… test yapsam çıkar mı diye düşünüyorum 6 gün oldu merakımdan çatlayacağım…
busesahin Esraaa_06 birde ben ebeye sormuştum bu ay adet olmadan önce ateş basıyor kasıklarım ağrıyor diye oda yumurtlamadan sonra progesteron artışı oluyormuş vücutta betayla alakalı bir durum için çok erken ama hani oladabilir demişti ve cidden adet oldum onunla ilgili değilmiş
busesahin Esraaa_06 daha çok var adet tarihine yumurtlamadan bile 6 gün sonra tutunma olup beta hcg kana geçmeye başlıyor erken gebelik testleride genelde adete 6 gün kala çıkarmaya başlıyor negatifsede inanmamak lazım adetin 1. günğ tekrarlarsınız olmazsanız
ebruaksoy35 buseenur amin 10-15 Şubat adet günlerim 19 ve 23 yaptım Ekim Kasım aralık ayında her gin değerlendirdik olmadı 6-7 ay oldu evleneli ama 3 ay denedik bu ay 4. deneme
ebruaksoy35 buseenur 23 sanırım yumurtlama canım şimdi 23 Şubat sabah karın ağrım oldu hafif sonra 17:00 gibi iştahım azaldı şimdi sol kaşık ağrıyor birfe 22:40 sırası ilk akıntı sulu yumurtamsı geldi 22:55-23:18 arası ilişki oldu bitti