Kızlar bugün akıntı ve koku şikayeti ile kadın doğuma gittim, muayene olduğumda enfeksiyon rastlandı. Ama şöyle bir sorun da var alttan ultrason yaptığında sağ yumurtalığımda bir şey gayet iyi dedi ama sol over de parça parça şeyler gördüm sanki doktor da fark etti kese gibiydi hani hamilelikte kese mm gibi ölçülür ya öyle ölçtü ve sekreterine söyledi daha sonrasında dış gebelik ihtimalin yüksek senin dedi, şu an dış gebelik ihtimali olduğunu düşünmüyorum şahsen. Kan testi istedi hem vücutta ki enfeksiyonu görmek için ondan öncesinde de hamilelik planlıyormusun ya da şüphelerim var mı diye sordu ben de evet planlıyorum ve şüphelerim var ama henüz belli değil regl tarih zaman gelince net belli olacak dedim sol yumurtalığımda ki şey ne olabilir 3′lü sayı söyledi hatta sekreterine ama dış gebelik ihtimali nedir sizce ya da kist, kendisine sorduğumda nedir diye kan sonuçlarından sonra net bir şey söyleyeceğim dedi şöyle acaba hamileliğe etki eder mi varsa veya olacak ise ??? yardımınız lazım kızlarım çok acil hem de 🥲🥲