svly_ylypn Bugün 6 haftalık olduk. Doktor boğumlu kese görüyorum dedi. Doktor ailede ikiz öyküsü var mı dedi. Başına gelen var mı
3boysmom svly_ylypn ben ikizlerimi 3-5 ay önce doğurdum, doktorum banada ailede ikiz varmı diye sordu. ikiz geni genelde anneden geçiyormuş öyle denildi, bizde de ikiz üçüz ne ararsan var🥹 hayırlısı olsun inşallah umarım öyledir🩷🙏
nihalll123 svly_ylypn bende bugün ikiz olduğunu öğrendim şuan normal gözüküyor genlerde ikiz yok bizimde nasl oldu bilmiyoruz keselerden biri zamanla kaybolabilir dedi bekleyip göreceğiz inşallah
svly_ylypn 3boysmom hayırlı olsun bebekleriniz 🩷🩷 kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu ve kese şekliniz nasıldı
3boysmom svly_ylypn 12.haftada öğrendim, aslında kese şeklim normaldi tek gebelik gibi doktorumda cok şaşırdı
2zannesi_ 3boysmom çok geç ogrenmissiniz korkuyorum böyle olunca 🥹 ikiz annesiyim şu an ben ikizleri 5+4 te öğrendim iki kese vardı. Şu an 11. Haftamdayim cuma kontrolüm var şu an tek bebekte sağdan soldan bir tane daha çıkacak diye endişe duyuyorum 🥹 sizin tek kese miydi ?
aleyflx nihalll123 mrb banada ikiz çift kese denildi 8 e kadar şuan 16 haftagim birden yok oldu tek deniliyor neden acaba
nihalll123 svly_ylypn sağ olun 5+4 bugün sadece keseleri gördük 20 gün sonra 8 haftalıkken gideceğiz bi daha
2zannesi_ 3boysmom 🫢 bebisler değil canimm bu sefer bebiş sadece😅 ilk hamileliğim ikizdi şu an 4 yaşindalar. Şu an 2. Hamileliğim ikiz olabilir diye endisenlenmistim ama tek bebiş var masAllah iyi şu an dün kontrolüm vardı bir sıkıntı yok dedi doktorum. Eve geldikten sonra kahverengi lekelenme ve biraz da ağrım oldu. Alttan muayene falanda olmadım bugün kesildi sebebi neydi bilmiyorum gitmedim daha doktora pazartesi sonuç göstermeye gidicem eğer aksi birşey olmazsa o gün soracağım doktora
nihalll123 aleyflx yaa bilmiyorum ki canım benimde 5 haftada iki keseydi 8 de gidicem o zaman belli olcak ama genelde hamileliklerin çoğu ikiz başlayıp teke düşüyormuş
nihalll123 aleyflx rahim onu emiyormış sanırım hiçbir sorun olmuyormuş bende ikiz istemiyorum Allah var bakamam doğuramam diye umarım tek kese kaybolur diğeri Sağlıklı bi şekilde devam eder 🥹🙏