ask7_ Son 13 gün ama son 3 gün sezeryan olacağım 🙏😚 dua edin kızlar sağlıkla sıhhatle kurtulayım inşallah
merakvetas ask7_ İnşallah sağlıkla kavuşun dualarım sizinle, şimdiden gözünüz aydın evladınızla sağlıkla mutlulukla bir ömür geçirin inşallah 🥰🥰🩷🩷
25255 merakvetas buraya 99 yazmak için bende o kadar çok beklemiştim ki sağlıkla gelsinler hepsi 🥹büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum
merakvetas 25255 Amiinnnn İnsallah bende çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl olacak inşallah sağlıkla gelsinler 🥹🥹 benim endişelerim hiç bitmedi bu süreçte önceki yaşadığım durumlardan kaynaklı inşallah sagsalim atlatırız bu süreci
25255 merakvetas ay umarım bu defa güzel daha iyi anlılarla alırdın bebeğini kucağına benim ilk gebelik o yüzden çok merak ediyorum nasıl olucak
Tugbisssss Son 3 😂 gelmek bilmiyor yahu cuma günü gece nişanım geldi ne egzersizler hurmalar ananaslar yapıyorum gelmiyo 🤭
merakvetas Tugbisssss Oyyy 🥹🥹🥹 Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah bir an önce şimdiden hayırlı olsun sizede çok geçmiş olsun 💐