kyhskyhs Dilekseyrek ben daha doğurmadım 6 nisan da sezeryan olucam.. o da 39+0 a denk geliyo :)) yanlış anlaşılma oldu :))
Gebeyimm burcuyay06 çocuk kanala girmiş o yüZden sık idrara çıkıyorsun meshaneye baskı yapıyor 35+4 bizde aynı sıkıntı var
Gulayse0233 Kizlar gunaydin benim bu 3. gündür sancılar ağrılar geçmek bilmedi. Bundan sonra böyle mi geçecek normali böyle mi? İlk hamilelik olunca insan anlamıyor da 🤔 Kasİklarimdan yanlarimdan ve belimden ağrı giriyor sürekli. Bebeğin hareketleri bile acılı olmaya başladı. Ayağa kalkınca da Aşağı doğru baskı oluyor yuruyemiyorum .Eşimle kayinvalidem karnımın düştüğünü söylüyorlar. Dr à da gidemedim hep bişey çıkıyor yarına kaldı. Siz de de böyle sancilar var mı yoksa ağrı eşiğim mi düşük anlamadım. Ama o sancı lar yerleşti bi de ara ara ekstra sancı giriyor. Pazar çok yürümüstüm, dün de ağrım coktu önceki günün etkisidir dedim ama bugün de aynı 🤔🤔
Gulayse0233 Gebeyimm devlette dr un ameliyat günü canım muayene almıyor salı günü . Tek dr var. Özel é de merkeze gdiyordum ama eşim şehir dışında 1 saat yol. yoksa giderdim . Yarını bekliyorum ama sormak istedim tedrgin oldum.
Gebeyimm Gulayse0233 normalde son haftalarda ağrı sızı normal zaten sadece düzenli olup olmadığına bak bide su falan gelirse bir dakika bile bekleme git panik yapmaya gerek yok herşey yolunda gider inşallah