semaytekin 25 haftalık hamileyim doktorumuz ense kalınğına 7.5 cm olduğunu söyledi normalı 6 cm olması gerekiyor muş ama iç organlarında hiç bir problem yok aranızda böyle bişey yaşayan yada yaşamış olan var mı
busra4646 semaytekin tek bişeyle olmaz demişti doktorum burun kemiği olmaz mesela ense kalınlığı beyinde kist demişti birde hatırladıklarım bunlar
defnoloj semaytekin 6,6 ense kalınlık detaylı usg de söylendi. 12. Haftada da 3,8 di. Amniyosentez verdim sonuç bekliyorum
semaytekin morannesiyim 22 haftalıkken ayrıntılı ultrason yaptığımızda söylediler bu zamana kadar hiç böyle bişey söylemediler ilk defa 22. Haftada öğrendim
defnoloj morannesiyim 12. Hafta civarı önemli diyor doktorlar ama sonradan artmasına nasıl bakıyorlar bilmiyorum. Benim ilk haftalarda yüksekti diye amniyosentez verdim
semaytekin defnoloj Bende 22. Haftada ilk defa söylediler organlarda problem oluncada oluyormuş galiba ama bizde öyle bi sorun yok
morannesiyim semaytekin 26 haftalıkken 6 olmuş bide bzide bağırsak parlaklığı var dio doktor gelişimi geriden gelio dio korkutuyo🥹🥹