neym o zaman uzun uzun anlatayım. daha aşağıda evrak imzalarken hadi hızlı olsana seni mi beklicez diye alay edip gülüştüler sancı çekiyordum ve 9 cmde popo üstüne oturmak çok zordu tansiyonum düşüyordu titriyordum sancı geldkçe gözüm kararıyordu ellerim titrediği yavaş adımı yazdığım için önce azarlandım alay edildim sonra yukarı cıkartıldım. yukarda açıklığıma bakıldı ama sallana sallana yani sanki silah zoruyla doğurtacaklar beni. ebe eline eldiven geçirirken ben ayaktaydım bi yandan gözümü açmaya çalışıyordum bi yandan bana dolaptan önlük çıkartırken soy üstünü hiç bişeyin kalmasın bunu giy dedi önlüğü fırlattı!! üstüme tuttum geçtim perdenin arkasına soyundum hadi hızlı ol hadiiii diye püfledi başımda soyundum önlüğü giymeden yattım orda bi parmaklandım nişanım geldi daha var sana dedi 9,5 cm dedi ama suyum yok dedim sen geç koridordan solda ki odaya suyun gelirse çağırırsın dedi şok oldum sanki mağazada reyon arıyormuşum gibi bi tavır suratsız suratsız. önlüğü giydim ama nasıl giydim bilmiyorum yarı götüm açık yarı kapalı duvarlara tutuna tutuna çıktım yardım edin dedim kafamı kaldırdım hemşireler çalışanlar bankoda gülüşüyorlar dedikodu yapıyor çay kahve içiyorlar dedim yürüyemem ben düşücem bi tanesi eliyle şurda ki odaya geç su gelirse düğmeye basarsın dedi kendim sürüne sürüne tabiri caizse odaya girdim odada hasta yatağı bebeğin konulacağı yatak vs vardı bi dolap bi koltuk faalan başka bişey yok. hala oturamıyorum bişey batıyor sancı cekmeye devam ediyorum ama artık ıkınma hissi geliyor yattım yatağa yarım yatakta yarım dışarda yatmak denirse tabi. ebe geldi suyun geldi mi dedi yok dedim ama ıhlıyorum o sıra sancı geldikçe ah uh yapıyorum bana sakın bağırma diğerlerini korkutucaksın bağırınca ne geçiyo eline dedi 😳 gözlerim böyle açık kaldı her bana bisey dediklerinde. neyse o ara o gitti ben dua ediyorum kıvranıyorum allahım al benden bu acıyı ben ölmek istiyorum diye tam o sıra suyum geldi sımsıcak bişey süzüldü bağırdım suyum geldi diye düğme dedikleri şey sedyenin taaa ebesinin şeyinde kalkıp yürüyüp basmam lazım kim basar ona🤦🏻♀️ bağırdım bende duymadılar beni diye ebe geldi duyduk duyduk suyun gelmiş bişey yok dedi onun her zaman gördüğü şey olabilir ama insan az yapıcı konuşur zaten stres olmuş korkmuşum. yatağı çatala çevirdi başladı bağırmadan ıkın demeye ama ben kendime hakim olamıyorum ister istemez sesim çıkıyor o ıkın diyor bende bana söyleyin nasıl yapıcam diyorum cunku ıkınmamı beğenmiyo kabız olmuşsun gibi diyo böyle bi kabızlık yok o azarladıkşa ben nefes alamıyorum sancı vuruyo tıkanıyorum falan. en son ben seni kesicem sen doğuramıcaksın beceremiyorsun dedi makasa yöneldi korktum doğurucam ben kesmeyin dedim çok canım yanıyo odaklanamıyorum dedim o da yaparken bize mi sordun yaprken düsünecektin dedi 😳 neyse son gücümle ıkındım cıkardım. ebe dirseğine kadar eldiven cekti elini icime soktu resmen parcalandım yani ne bağırıyosun ne var doğumu yaptın bunda bişey yok diyor ama doğurmakla eş değer. neyse dikti beni 2 iç 2 dış yırtıklarım vardı sonra öylece kalktı gitti ne beni temizlediler ne bebeği giydirdiler ne sildiler bebek bile kan icinde kaldı önce çıkınca göğsüme koydular direkt göğsümü açtılar biraz emdi sonra yerine koydular 2 saat o şekilde bekledik ben çatalda o yatağında kanlı çıplak şekilde. bana ailen yok dediler ben eşimle geldim eşim bırakmaz beni ailem aşağıda eşyalarım var hazırlıklı geldim dedim arıcaz dediler aramamışlar babam sıkıştırmış. o şekilde annemi zorla içeri aldık beni servise almadılar. annem temizledi beni ağlaya ağlaya kızımı da temizledi giydirdi perişanlık diz boyu. bitmedi daha ne yaşadın diyeceksin annem o gün orucluydu iftar yapması lazım telefon yasak dışardan bişey almak yemek yasak eş yasak herşey yasak su verin diye yalvardık temizlikçiden gizlice su aldık içti öyle oruc açtı anneme yemek verilmedi bana gelen yemeği bölüştük açlıktan karnım gurulduyordu çıkana kadar çıktığımda hayvan gibi yemeğe saldırdım bitkindim. annemi azarladılar benim hakkımı savundu diye bi ara kovdular kapının dışına cunku gelen geçen parmaklıyorsu benim vajinam tam 2 avuç büyüklüğünde şişmiş ve sarkmıştı bacak aramda kanserli kitle gibi duruyordu. o haldeyken kaç tane doktor alttan parmağını soktu dikisledim berbat haldeydi kan değerlerim yerlerde ayağa kalkamadım nefes alamadım bi ara bebeği 15 dk emzirmeyi unutmuş uyuyakalmıştık hemşire geldi azarladı bebeği aç bırakmışsınız uyuyamazsınız ohooo siz böyle yaparsanız falan diye gözüm kapalı annem açtı göğsümü emzirmeme yardım etti. daha bitmedi cıkmam gereken zaman tekerlekli sandalye istedik üstüne basa basa nefes alamıyor dedi annem baygınlık geçiriyorum neyse getirmediler eşimi de almadılar hem bebek hem ben hem eşyalar 50 yasında kadın hepsini nasıl taşısın çıksa giremiyor da annem esti gürledi bari şuraya kadar gelsin kocası sizi şikayet edcem dava edicem diye zorla getirdik eşimi bebek annemdeydi valiz eşimde ben duvardan tutuna tutuna yürüyordum eşim önden valizi bırakmaya gitti annemle kaybolduk asansör arıyordu bana bekle dedi bende sonrası yok bayılmışım olduğum yerde sütlerim akıyo üstüm ıslak altımdan kan geçiyo yüzüm bembeyaz.. babam geldi tekerlekli sandalyeyle beni taşıdı arabaya herkes perişan rezillik icinde.. daha sayayım mı? yani o günden sonra şikayetçi olduk ama bişey cıkmadı maalesef ayrıca aşağıda girişte ki kadın evrak işlemleri için eşimle konuşurken eşime yürümüş alenen. benim bilgilerimi alırken şey demiş eee artık karın doğum yaptııı bize birer tatlı ısmarlarsınnnn diye kaş göz etmiş yanındaki kızlarla gülüşmüş eşim bunu ben çıktıktan 1 hafta sonra söyledi beynime kan gitmedi orada söylese kalan canımla saldırırdım yani onlara